Haku
Viitteet 1-10 / 72
Ruokapalvelun laatukriteerit : Lempäälän kunta
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämä opinnäytetyö käsittelee Lempäälän kunnan ruokapalvelun laatutekijöitä ja laadunarvioinnin kriteereitä, keskittyen päiväkoti- ja kouluruokailuun. Työn tarkoituksena oli tutustua laatukäsitteeseen uudesta näkökulmasta ...
Työhyvinvoinnin johtaminen : Henkilöstöravintolan työhyvinvointisuunnitelma
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli nostaa esille työhyvinvoinnin johtamisen tärkeys yksilön työssäjaksamiselle. Työssä tarkasteltiin työhyvinvoinnin teoriaa, työyhteisön yhteisöllisyyttä ja tähän vaikuttavaa johtamista. ...
Henkilöstön kansainvälisyyden kehittäminen Tampereen seudun ammattiopistossa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyöni tarkastelee Tampereen seudun ammattiopiston (käytetään jatkossa nimeä Tredu) henkilöstön kansainvälisyysosaamisen kehittämistä. Tarkoituksena on kartoittaa henkilöstön kansainvälisyysosaamisen nykytila ...
Hyvinvointituotteet kuluttajan näkökulmasta
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö tehtiin Foodwest Oy:n toimeksiantona kesällä 2018 alkavalle hankkeelle. Opinnäytetyö on kuluttajatutkimus, jonka keskeisenä tavoitteena oli löytää vastaus kuluttajien tämän hetkiseen asenneilmastoon ...
Suomen inbound-matkailumarkkinoiden tulevaisuudennäkymät : Prototyyppi: Lyhytkestoinen aktiviteettipalvelu
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö syntyi työn tekijän kiinnostuksesta matkailua ja tulevaisuudentutkimusta kohtaan. Opinnäytetyön tekijää kiinnosti ajatus siitä, miten matkailun muutosta voidaan ennustaa ja kuinka voidaan rakentaa siihen ...
Hiljainen tietämys asiantuntijaorganisaatiossa
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö perustuu Tampereen kaupungin toisen asteen koulutuksen kilpailukykysuunnitelmaan, jossa todetaan, että eläköityvien ja muista syistä poistuvien työntekijöiden tilalle ei lähtökohtaisesti palkata uutta ...
Elämyksellisyyden tuottaminen ravintola-asiakkaille : Case: Bistro Frans & Marie
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyö käsittelee nykypäivän ravintolakävijöiden mieltymyksiä ja haluja. Työssä käsitellään elämyksellisyyden ja palvelumuotoilun keinojen tärkeyttä asiakaspalvelun onnistumisessa. Työssä käydään läpi ravintolakävijöiden ...
Rekrytointitaitojen kartoitus Yrityksessä X
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämän opinnäytetyön aihe oli perehtyä rekrytointiin kokonaisuutena sekä tutustua rekrytointia ohjaileviin lakeihin ja säädöksiin. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Yrityksessä X työskentelevien palveluesimiehien tämän ...
Seksuaalinen häirintä palvelualoilla ja sen ehkäiseminen esimiestyön näkökulmasta
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tämä opinnäytetyö käsittelee palvelualoilla tapahtuvaa seksuaalista häirintää. Palvelualoilla tarkoitetaan tässä työssä hotelli-, ravintola- ja puhtausalaa. Työn tarkoitus on lisätä tietoutta seksuaalisesta häirinnästä ...
Hyönteisruokamenun tuotteistaminen ravintolakäyttöön
(Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tuotteistaa hyönteisruokamenu Tampereen ammattikorkeakoulun Catering Studiolle. Tutkimuskysymyksenä oli, miten tuotteistaa myyvä menu tarinallistamista apuna käyttäen. Tavoitteena oli saada ...