Haku
Viitteet 1-10 / 85
Lisätyn sokerin käyttö leikki-ikäisen lapsen välipaloissa : Pirkanmaan Voimiassa
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, voiko lisätyn sokerin määrää vähentää Pirkanmaan Voimian varhaiskasvatuksen välipaloissa, ja millä keinoin vähäsokerisista välipaloista voitaisiin tehdä suosittuja lasten ...
’’Kun työntekijä joustaa, niin työnantajakin joustaa.’’ Työnhakijan kokemus esimiehen jatkohaastattelusta : Pirkanmaan Osuuskaupassa
(2019)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Pirkanmaan Osuuskauppa. Opinnäytetyö tutki työnhakijoiden kokemusta Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkojen esimiesten jatkohaastattelusta. Jatkohaastattelut ovat toinen osa keskitettyä ...
Maistuvampaa kasvisruokaa opiskelijaruokailuun : viikoittaisen kasvisruokapäivän reseptiikan kehittäminen, Turun ammatti-instituutti, lounasravintola Amistoteles
(2019)
Tämän opinnäytetyön taustalla oli halu kehittää Turun ammatti-instituutin lounasravintola Amistoteleksen kasvisruokareseptiikaa, sillä viikoittaisen kasvisruokapäivän reseptit ovat usein samoja viikosta toiseen. Tavoitteena ...
Koskipanimon olutmyymälän toiminnan kehittäminen panimoravintola Plevnassa
(2019)
Tampereella sijaitseva käsityöläispanimo, Koskipanimo avasi olutmyymälän keväällä 2019 panimoravintola Plevnan tiloihin. Alkoholin vähittäismyynnin se oli aloittanut jo vuotta aiemmin, saatuaan Valviralta anomansa alkoholin ...
Kasvisruoka osaksi ruokapalveluiden arkea : Kasvisruokailun toteutus koulu- ja päiväkotiruokailussa
(2019)
Uusimmat koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuositukset ohjaavat kasvisruokien lisäämiseen. Kasvisruoan lisääminen koulujen ja päiväkotien ruokailuissa on myös osa Pirkanmaan Voimia Oy:n sekä Tampereen kaupungin ...
Liinavaatepalvelun kilpailutus
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kuvata yritys X:n liinavaatehankinnan kilpailuusprosessia. Kilpailutusprosessista vastasi yritys X:n hankintavastaava. Yritys X:llä on majoitustoimintaa kahdessa eri rakennuksessa. ...
Perehdytyksen kehittäminen Yritys X:ssä
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena ja tavoitteena oli selvittää Yritys X:n työntekijöiden perehdytyksen tämän hetkinen tilanne. Opinnäytetyö on osa Yritys X:n 2020 strategiaan liittyvää perehdytyksen kehittämisprosessia. ...
Työturvallisuus : Zeberas Oy
(2019)
Opinnäytetyön aiheena oli työturvallisuus yrityksessä Zeberas Oy. Tarkoitus oli saada selville kuinka hyvin yrityksen henkilökunta tietää työturvallisuudesta ja kuinka henkilökunta noudattaa työturvallisuutta. Opinnäytetyö ...
Digitalisoituva palveluliiketoiminta : Case : Lumo-verkkokaupan vuokrausprosessin kehitysehdotus
(2019)
Palveluliiketoiminta on muiden alojen lailla suurten muutosten edessä digitalisoitumisen ansiosta. Digitalisoituminen muuttaa palveluliiketoiminnan asiakkuuksien muotoja sekä luo uudenlaisia mahdollisuuksia ja muutostarpeita ...
Esimiesten ajatuksia uuden tiimiläisen perehdyttämisestä ja siihen sitoutumisesta asiantuntijaorganisaatiossa
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on antaa toimeksiantajaorganisaatiolle kuva siitä, miten perehdyttävät esimiehet kokevat perehdytyksen työtehtävänä ja kuinka sitoutuneita he siihen ovat. Toimeksiantajana toimii suomalainen ...