Haku
Viitteet 1-6 / 6
Markkinaselvitys luomujäätelön valmistamisesta lypsykarjatilan sivuelinkeinona: Somemarkkinoinnin hyödyntäminen
(2019)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli maatila, joka kehitteli lypsykarjatalouden ohella erikoistumista maidon jatkojalostamiseen luomujäätelöksi. Työn tavoitteena oli selvittää, löytyykö luomujäätelölle markkinoita ravintola- ...
Käyttäjien näkemyksiä REKO lähiruokaryhmä Oulun kehittämisestä ja toimintamallin tulevaisuudesta
(2019)
Ruuantuotanto on tulevaisuudessa kasvava ala, jonka kasvuennusteet perustuvat ensisijaisesti väestönkasvuun. Vuonna 2030 maailmassa tarvitaan merkittävästi nykyistä enemmän ruokaa, energiaa ja vettä. Globaalista näkökulmasta ...
Likis-lähiruokatapahtuman kehittäminen
(2019)
Likis-lähiruokatapahtuma järjestettiin Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kotkantien kampuksella ensimmäistä kertaa syksyllä 2017. Tapahtumasta haluttiin kerätä ja koostaa palaute kävijöiden ja tuottajien näkökulmasta. ...
Paikallista ruokaa Posiolta : Posiolaisten elintarvikeraaka-aineiden kysyntä- ja tarvekartoitus
(2019)
Tämä opinnäytetyö on osa Veli-Matti Ruotsalaisen johtamaa Posion kunnan alustavaa kehityshanketta, jonka tavoitteena on saattaa posiolaiset elintarvikeraaka-aineet markkinoille. Toimeksiantona tehtiin kysely, jolla ...
Pedagoginen ruokalista lähiruoan käytön edistäjänä: Kyselytutkimus Oulun ja Iin päiväkodeille
(2020)
Lähi- ja luomuruoan suosio on koko ajan kasvussa, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös alkutuottajille. Raaka-aineiden myyntiketjut ovat kuitenkin edelleen monin paikoin pitkiä, joten uudenlaisia kanavia tuotteiden ...
Kuhmolaisen lähiruuan edistäminen
(2022)
Tämä opinnäytetyö käsittelee kuhmolaisen lähiruoan käytön ja tuotannon lisäämistä. Opinnäytetyön tavoitteena on keksiä ratkaisuja, kuinka saada kuhmolaisen lähiruoan tuotantoa ja kulutusta lisättyä. Opinnäytetyön ...