Haku
Viitteet 1-4 / 4
Fermentointiprosessin optimointi voihapon tuottamiseksi elintarviketeollisuuden sivuvirroista
(2019)
Tämä insinöörityö tehtiin Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n toimeksiantona osana Suomen Akatemian rahoittamaa BIOCHEM-projektia. Työssä tutkittiin, onko elintarviketeollisuuden sivuvirtoja mahdollista hyödyntää ...
Mykotoksiineilla kontaminoituneen vehnän oljen fermentointi bioetanoliksi
(2019)
Insinöörityö tehtiin osana Euroopan komission rahoittamaa MycoKey-projektia, jonka tavoitteena oli erilaisten metodien avulla vähentää homemyrkkyjen eli mykotoksiinien määrää ruoan- ja rehuntuotantoketjuissa sekä löytää ...
Search for Pectinase Activity in Marine Fungi
(2019)
Tämä insinöörityö tehtiin Teknologian tutkimuskeskus VTT:llä osana Marine Carbohydrate Utilization -projektia. Insinöörityön tavoitteena oli selvittää ja karakterisoida mahdollisia merisienten tuottamia pektinaasiaktiivisuuksia. ...
Flavouring of meat analogues produced by high moisture extrusion
(2021)
Lihateollisuuden ympäristövaikutukset ovat jo ohittaneet planeetan kantokyvyn, ja väestönkasvun odotetaan kaksinkertaistuvan vuoteen 2050 mennessä. Maailmanlaajuisista kasvihuonekaasupäästöistä 18 prosenttia on karjatalouden ...