Haku
Viitteet 1-5 / 5
Uudenlaisten konversiopinnoitteiden toimivuus esikäsittelyinä
(2019)
Tämä opinnäytetyö on tehty yhteistyönä Tikkurila Oyj:n ja Candor oy:n kanssa. Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia uudenlaisten konversiopinnoitteiden käyttöä esikäsittelymenetelmänä korroosionestomaalauksessa.
...
Listeria- ja salmonellakontaminaatioiden ennaltaehkäisy leipomossa
(2020)
Työssä perehdyttiin ruokamyrkytyksiä aiheuttaviin salmonella- ja listeriabakteereihin, jotka ovat maailmanlaajuisesti yleisimpiä ruokamyrkytysbakteereja. Työn tarkoituksena oli analysoida kontaminaatioriskejä ja ...
Characterization of Sourdough Yeasts and Their Application to Low-Alcohol Brewing
(2020)
Consumer interest in diverse and innovative beers, as well as the market demand for low-alcohol beers has encouraged more studies into nonconventional yeasts. This has, in turn, led to increased efforts to isolate new yeast ...
Effects of Different Substrates on Basil Cultivation
(2022)
Tämän projektin rahoitti EAKR Uudenmaan liitto. Sen lisäksi, tämä projekti oli osa 6Aika:circularHoodFood hanketta. Projekti toteutettiin Metropolia Ammattikorkelkoulun UrbanFarmLab-tilassa.
Projektin päätavoitteena oli ...
Effects of Hydrocolloids on Cooking Loss and Texture of Fermented Fava Bean
(2024)
In this study, the effects of three factors (m-% of SA, KG, and CA) to three response variables, (cooking loss, hardness, and toughness, coded y1, y2, and y3, respectively) of patties made with fermented fava bean were ...