KoulutusalaOpinnäytetyöt (Avoin kokoelma)Majoitus- ja ravitsemisala

    • Asiakkuudenhallinta osaksi yritystä : toimeksiantajana Levin Alppitalot Oy 

      Kuusi, Satu (Turun ammattikorkeakoulu, 2013)
      Nykypäivänä yritysten menestys riippuu yhä enemmän pitkäkestoisista ja kannattavista asiakassuhteista. Kuluttajista on tullut yhä tietoisempia ja vaativampia palveluita kohtaan. Asiakkuudenhallinnan avulla asiakkaiden ja ...
    • Ateriapalvelun asiakkaiden mielipidekartoitus : case Salon kaupunki 

      Kylänpää, Janita (Turun ammattikorkeakoulu, 2011)
      Opinnäytetyöni tavoitteena on selvittää Salon kaupungin ikääntyneiden ateriapalvelun tämän hetken asiakkaiden mieltymykset nykyisin toimitettavaan lämpimiin aterioihin sekä saada selville heidän mielipiteensä mahdollisista ...
    • Avaintekijät asiakkaan ravintolavalintaan : case ravintola Pippurimylly 

      Saarinen, Kaisa; Sjöholm, Hanne (Turun ammattikorkeakoulu, 2010)
      Tutkimustehtävämme on selvittää mitkä ovat ne avaintekijät, jotka ohjaavat asiakasta ravintolan valinnassa. Opinnäytetyön tavoite on esitellä neuvoja siihen, miten ravintola itse pystyy vaikuttamaan potentiaalisen asiakkaan ...
    • Avotoimiston käytettävyyden parantaminen: case ISS Palvelut Oy 

      Jaakkola, Satu (Turun ammattikorkeakoulu, 2009)
      Toimistotyön muuttuessa yhä liikkuvammaksi uuden teknologian myötä, on tilojen pystyttävä vastaamaan tähän muutokseen. Työnkuvien muuttuessa siis myös toimistomallit ovat eläneet muutoskautta. Avotoimistomalli on jäämässä ...
    • Best Western -hotelliketjun bränditutkimus Suomessa 

      Rinne, Jenni (Turun ammattikorkeakoulu, 2014)
      Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia Best Western -hotelliketjun asiakkaiden mielikuvia ja tyytyväisyyttä ketjua kohtaan Suomessa. Best Western -hotelliketju on kansainvälinen hotelliketju. Hotelliketjuun kuuluu yli ...
    • Bistroravintolat Ruisrockissa 

      Isomäki, Anette (Turun ammattikorkeakoulu, 2011)
      Jo vuosikymmeniä toimineen, Turun Ruissalossa vuosittain heinäkuussa pidettävän Ruisrock – musiikkifestivaalin ravintolamaailmaa on viime vuosina laajennettu. Perinteisen festivaalipikaruoan hillitymmäksi ja sivistyneemmäksi ...
    • The brand image of the city of Turku as perceived by female immigrants 

      Nupponen, Noora (Turun ammattikorkeakoulu, 2016)
      Growing number of cities establish themselves as a brand in order to help facing the challenge of competition amongst other cities to attract various target groups. A place brand is born when a place achieves its aim to ...
    • Brändin rakentaminen : oluen ostajien mielikuvat 

      Helminen, Joni (Turun ammattikorkeakoulu, 2011)
      Opinnäytetyön keskeinen idea sai alkunsa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimesta. Opinnäytetyön tavoite oli selvittää, mitä tarkoittaa brändin rakentaminen ja mitkä ovat rakentamisen eri vaiheet. Lisäksi opinnäytetyö kertoo ...
    • Brändin vahvistaminen : Jalokivigalleria 

      Westerlund, Henriikka (Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
      Brändin merkitys kasvaa jatkuvasti kiristyvässä markkinakilpailussa, mistä johtuen brändin hiominen ja brändimielikuvan pitäminen ajan tasalla on äärettömän tärkeää. Globalisaatio on yhtenä syynä sille, miksi Suomessakin ...
    • Case Verkan : asiakassuhdemarkkinoinnin mahdollisuudet 

      Österberg, Henrik (Turun ammattikorkeakoulu, 2009)
      Opinnätetyön tavoitteena on ollut kartoittaa asiakassuhdemarkkinoinnin tarve Ab Archi-Rest Oy:n vierasvenesatamaan sekä antaa tarvittava tieto mitä yrityksen tulisi huomioida asiakassuhdemarkkinointia aloittaessa. Työ ...
    • Catering- ja juhlapalveluyrityksen perustaminen 

      Alho, Jenni; Kaskinen, Jenna (Turun ammattikorkeakoulu, 2011)
      Opinnäytetyön lähtökohtana oli tehdä aloittavalle catering- ja juhlapalveluyritykselle Crema Cateringille liiketoimintasuunnitelma. Suunnitelman lisäksi opinnäytetyö sisältää teoriaa liiketoiminnasta. Opinnäytetyö esittelee ...
    • The challenge of culture in student exchange : case H.O.T.E.L. Atlantis, first cohort 

      Lindén, Susanna (Turun ammattikorkeakoulu, 2012)
      During the past two decades, internationalization has been a strong and growing trend in European higher education institutions, largely due to the Bologna Process, signed in 1999. This has led to many institutions developing ...
    • Clean Pesulapalvelut Oy:n laatukäsikirjaprojekti 

      Saarinen, Johanna (Turun ammattikorkeakoulu, 2010)
      Opinnäytetyön tarkoituksena oli luoda toimeksiantaja Clean Pesulapalvelut Oy:lle laatukäsikirja, jossa olisi realistinen ja kattava kuvaus yrityksen toiminnasta, ympäristöstä, työntekijöistä, pesuprosesseista, toimintaa ...
    • Conference enhancing cooperation within a multinational Network : case Carpe 2015 

      Kaski, Karoliina (Turun ammattikorkeakoulu, 2015)
      A multinational network has special features, which have an essential influence on its internal functions. A wide variety of cultures within a network holds great possibilities as well as hindering factors when starting ...
    • Cultivating childhood obesity 

      Greene-Martin, DeCleasha (Turun ammattikorkeakoulu, 2013)
      In recent years the levels of obesity in the United States has risen greatly especially amongst children. Doctors, psychologists, and other scientists have been studying the growing problem for years. Implications for ...
    • Cultural differences in spa tourism and the expectations of Finnish spa goers 

      Saar, Maarja (Turun ammattikorkeakoulu, 2010)
      Spa Tourism is one of the many branches of the fast growing and continuously developing Health and Wellness Tourism. The aim of the present bachelor’s thesis was to explore the consumption habits and the customers’ wishes ...
    • Cultural diversity in hospitality management : how to improve cultural diversity workforce 

      Korjala, Veera (Turun ammattikorkeakoulu, 2013)
      The bachelor´s thesis investigates cultural diversity in the hospitality management. It aims at presenting effective ways to improve cultural diversity in a workplace. This study was commissioned by JW Marriott San Antonio ...
    • Dokumenttielokuvan työvaiheet tuottajan silmin : DJ:t Sex & Stigu -dokumenttielokuva 

      Tauler, Christian (Turun ammattikorkeakoulu, 2011)
      Opinnäytetyöni koostuu tuottamastani dokumentaarisesta lyhytelokuvasta sekä kirjallisesta osasta, jossa kuvailen dokumenttielokuvan tekemisen prosessia tuottajan näkökulmasta. Dokumenttielokuva kertoo kahdesta pitkään ...
    • The effect of film on destination image and tourists' destination selection 

      Moisanen, Riikka (Turun ammattikorkeakoulu, 2010)
      The present bachelor's thesis explores film tourism and the effect of films on destination image and tourists' destination selection. Other aspects that are discussed are destination marketing with a film and film fans' ...
    • Elämyksenä Zumbatapahtuma : Naantalin Kulttuuritaloyhdistyksen imagotutkimus 

      Kantonen, Marianne (Turun ammattikorkeakoulu, 2016)
      Tämä opinnäyte on pääasiassa toiminnallinen kehittämistyö, jonka tarkoituksena oli kehittää vuotuista zumbatapahtumaa. Opinnäyte koostuu sekä toiminnallisesta, että tutkimuksellisesta osiosta. Tarkoituksena oli luoda ...