"ravintolat" - Selaus asiasanan mukaan Julkaisut
Viitteet 1-8 / 8
-
Covid-19 and Instagram: Digital Service Innovation in Top Restaurants
(Springer, 2021)Governments across the world have imposed strict rules on social distancing to curb the spread of Covid-19. In particular, restaurants have been impacted by government-mandated lockdowns. This study adopts a mixed methods ... -
Huippuruokaa kotona ja kaupassa – esittelyssä ravintolaruuan uudet jakelukanavat
Aromi-lehti : 1.6.2020 (Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)Koronaepidemian myötä monen ravintolayrittäjän liiketoiminta käytännössä pysähtyi. Aiemmin kotiinkuljetuspalveluita olivat tarjonneet lähinnä pikaruokaravintolat. Nyt asiakkaita palvellaan monipuolisemmin koko ravintola-alalla ... -
Kone ja/tai ihminen?
(Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress oy, 2020)Ravintolakulttuuri on muuttunut viimeisten vuosikymmenten aikana paljon. Ravitsemisala on teollistunut ja kansainvälistynyt – ainoa pysyvä asia on muutos. -
Ravintola, joka palvelee napinpainalluksella
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)Teknologeja on aina kiinnostanut, mitä napin painalluksella saa aikaan. Erityiskohteena on ollut ennen kaikkea ravintoloiden itsepalvelun lisääminen. Palvelu- ja ravitsemistyöntekijä onkin yritetty korvata automaateilla ... -
Robotti asiakaspalvelijana
Vitriini : 6/2020 (Restamark oy, 2020)Koronavirusepidemia on innostanut matkailu- ja ravintola-alan toimijat kokeilemaan erilaisia teknologiaratkaisuja palveluiden tuottamiseen ja tarjoamiseen. -
Ruokaa turuilta ja toreilta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)Ollakko kesällä auki vai kiinni, siinäpä kysymys. Ravintola-alan horisontti on ollut hämärän peitossa jo runsaan vuoden. Nyt visiona on hyvä myyntikesä sekä iloiset, liikkuvat, janoiset, nälkäiset ja rokotetut asiakkaat. -
Systeemigastronomiasta pilvikeittiöihin
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)Digitalisaatio ja robotisaatio epäilyttävät, mutta olemme vasta kehityksen alkutaipaleella. Tällä hetkellä laitteista, sovelluksista ja roboteista haetaan apua tuotannon tehostamiseen ja päästöjen vähentämiseen. Tulevaisuuden ... -
Tarinoita satavuotiaasta Kalastajatorpasta : helsinkiläisen tapahtuma-, kulttuuri- ja elämyskeitaan kehitys kesäkahvilasta maailmanluokan kokoushotelliksi
Haaga-Helian julkaisut (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)On olemassa vain yksi Kalastajatorppa. Samoin on olemassa myös ainutkertainen Kalastajatorpan henki – osana Munkkiniemen ja Helsingin henkeä. ”Torpalla” elämä ja vieraanvaraisuustaide pystyvät kohtaamaan toisensa. Siitä ...