"ravintolat" - Selaus asiasanan mukaan Julkaisut

    • Covid-19 and Instagram: Digital Service Innovation in Top Restaurants 

      Tuomi, Aarni; Tussyadiah, Iis; Ashton, Mark (Springer, 2021)
      Governments across the world have imposed strict rules on social distancing to curb the spread of Covid-19. In particular, restaurants have been impacted by government-mandated lockdowns. This study adopts a mixed methods ...
    • Huippuruokaa kotona ja kaupassa – esittelyssä ravintolaruuan uudet jakelukanavat 

      Tuominen, Eetu; Puhakainen, Eeva
      Aromi-lehti : 1.6.2020 (Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
      Koronaepidemian myötä monen ravintolayrittäjän liiketoiminta käytännössä pysähtyi. Aiemmin kotiinkuljetuspalveluita olivat tarjonneet lähinnä pikaruokaravintolat. Nyt asiakkaita palvellaan monipuolisemmin koko ravintola-alalla ...
    • Kone ja/tai ihminen? 

      Heikkinen, Vesa (Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress oy, 2020)
      Ravintolakulttuuri on muuttunut viimeisten vuosikymmenten aikana paljon. Ravitsemisala on teollistunut ja kansainvälistynyt – ainoa pysyvä asia on muutos.
    • Ravintola, joka palvelee napinpainalluksella 

      Heikkinen, Vesa (Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
      Teknologeja on aina kiinnostanut, mitä napin painalluksella saa aikaan. Erityiskohteena on ollut ennen kaikkea ravintoloiden itsepalvelun lisääminen. Palvelu- ja ravitsemistyöntekijä onkin yritetty korvata automaateilla ...
    • Robotti asiakaspalvelijana 

      Tuomi, Aarni
      Vitriini : 6/2020 (Restamark oy, 2020)
      Koronavirusepidemia on innostanut matkailu- ja ravintola-alan toimijat kokeilemaan erilaisia teknologiaratkaisuja palveluiden tuottamiseen ja tarjoamiseen.
    • Ruokaa turuilta ja toreilta 

      Heikkinen, Vesa (Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
      Ollakko kesällä auki vai kiinni, siinäpä kysymys. Ravintola-alan horisontti on ollut hämärän peitossa jo runsaan vuoden. Nyt visiona on hyvä myyntikesä sekä iloiset, liikkuvat, janoiset, nälkäiset ja rokotetut asiakkaat.
    • Systeemigastronomiasta pilvikeittiöihin 

      Heikkinen, Vesa (Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
      Digitalisaatio ja robotisaatio epäilyttävät, mutta olemme vasta kehityksen alkutaipaleella. Tällä hetkellä laitteista, sovelluksista ja roboteista haetaan apua tuotannon tehostamiseen ja päästöjen vähentämiseen. Tulevaisuuden ...
    • Tarinoita satavuotiaasta Kalastajatorpasta : helsinkiläisen tapahtuma-, kulttuuri- ja elämyskeitaan kehitys kesäkahvilasta maailmanluokan kokoushotelliksi 

      Heikkinen, V.A; Itkonen, Matti; Inkinen, Sam; Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
      Haaga-Helian julkaisut (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
      On olemassa vain yksi Kalastajatorppa. Samoin on olemassa myös ainutkertainen Kalastajatorpan henki – osana Munkkiniemen ja Helsingin henkeä. ”Torpalla” elämä ja vieraanvaraisuustaide pystyvät kohtaamaan toisensa. Siitä ...