Haku
Viitteet 1-10 / 16
Systeemigastronomiasta pilvikeittiöihin
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Digitalisaatio ja robotisaatio epäilyttävät, mutta olemme vasta kehityksen alkutaipaleella. Tällä hetkellä laitteista, sovelluksista ja roboteista haetaan apua tuotannon tehostamiseen ja päästöjen vähentämiseen. Tulevaisuuden ...
Korona uudistaa opetusta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Tampereen ammattikorkeakoulun vararehtori Päivi Karttunen aloitti puheensa kiinnostavalla kysymyksellä: – Mitä sellaista osaamista ammattikorkeakouluilla on, jolla se voisi kilpailla Googlea vastaan?
Kone ja/tai ihminen?
(Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress oy, 2020)
Ravintolakulttuuri on muuttunut viimeisten vuosikymmenten aikana paljon. Ravitsemisala on teollistunut ja kansainvälistynyt – ainoa pysyvä asia on muutos.
Ravintolat politiikan pelinappulana
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Rqavintola-ala on saanut meillä ja maailmalla koronan seurauksena enemmän partlamenttiaikaa ja palstatilaa kuin koskaan aiemmin.
Ravintola, joka palvelee napinpainalluksella
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Teknologeja on aina kiinnostanut, mitä napin painalluksella saa aikaan. Erityiskohteena on ollut ennen kaikkea ravintoloiden itsepalvelun lisääminen. Palvelu- ja ravitsemistyöntekijä onkin yritetty korvata automaateilla ...
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 - Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen toimenpiteet 2020-2023
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2020)
HUNGRY FOR FINLAND!
Puhdas, turvallinen, aito, laadukas ja pohjoinen!
Tämä strategia on Suomen ensimmäisen ruokamatkailustrategiaa 2015-2020 seuraava
päivitys. Viidessä vuodessa ruokamatkailusta on tullut kansainvälisesti ...
Tunnista tekaistut ravintola-arviot
(Restamark Oy, 2021)
Tekaistut ravintola-arviot ovat yksi digiajan mukanaan tuomista negatiivisista ilmiöistä. Ravintoloitsijan näkökulmasta korostuu tilanteen hallinta.
Tekoäly(tön) ammattikeittiö
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ammattikeittiöt ovat historiansa ajan tasapainoilleet ennustamattoman kysynnän ja ylimitoitetun ruokatuotannon välillä. Keittiöväellä ei edelleenkään ole täsmätietoa, miten paljon asiakkaita (esimerkiksi oppilas-, potilas- ...
Ruokaa turuilta ja toreilta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ollakko kesällä auki vai kiinni, siinäpä kysymys. Ravintola-alan horisontti on ollut hämärän peitossa jo runsaan vuoden. Nyt visiona on hyvä myyntikesä sekä iloiset, liikkuvat, janoiset, nälkäiset ja rokotetut asiakkaat.
Itse noudettu take away on parempaa kuin kotiin toimitettu
(Restamark Oy, 2021)
Haaga-Helian tutkimus selvitti itse haettavien ja kotiin tuotujen ravintola-annosten käyttöä, valintaperusteita ja suosittelua alan ammattilaisilla ja opiskelijoilla. Itse noudettu annos peittosi kotiin toimitetun annoksen ...