Haku
Viitteet 1-10 / 28
Poroporukka opin tiellä
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2017)
Eettisesti kestävää lihantuotantoa, onko sitä?
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2020)
Osallistava koulutuspilotti poroteurastamoilla
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2018)
Arktinen ruokajärjestelmä on askeleen edellä globaalia ruokajärjestelmää
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
POTERO
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Porukkaoppi - Porotalouden porukalle lisäoppia –hankkeessa mallinnettiin Potero-osaamisen kehittämisen toimintamalli, joka kuvataan tässä julkaisussa. Uutta toimintamallissa on koulutuksen toteuttajien ja työelämän välinen ...
Arktiset koirat ovat tehokkaita poronhoidon työkaluja
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Poroteurastuksen kehittämisen painopisteet
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Liha on porotalouden tärkein tuote ja poroteurastamot sen tuotannon kulmakiviä. Teurastajina toimivat poromiehet muodostavat laatuketjun tärkeimmän lenkin. Pyysimme poroteurastajia kertomaan, miten poronlihan laatu ...
Sivutuotteiden hyödyntäminen kiinnostaa
(Paliskuntain yhdistys, 2023)
Vasama välähti - savun hälvettyä tarkastetaan tulokset
(Paliskuntain yhdistys, 2023)
Good Practices in Reindeer Slaughtering : Slaughtering at a Slaughterhouse
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2021)