Theseus käyttökatko ma 22.4. klo 12 alkaen. Katko jatkuu 22.4. klo 15 asti ja on koko Theseuksen laajuinen. Lisäksi töiden käsittely ja syöttö on estetty ti 23.4. ainakin klo 12 asti. Theseus service break from Mon 22.4. at 12:00. The break will last until 15:00 on Mon 22.4. and is Theseus-wide. In addition, processing and uploading of work will be blocked until at least 12:00 on Tue 23.4.
Haku
Viitteet 1-9 / 9
Co-creating and Orchestrating Multistakeholder Innovation
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2020)
WE ARE LIVING in a world that is changing at a rapid pace. Globalization and technological development are bringing about many benefits. However, the challenges we meet are often complex, inter-connected and systemic, ...
Mallastamo – ohran ja panimon välillä
(Olutposti Media, 2020)
Olutta tehdään ohrasta, mutta monelta jää huomaamatta, ettei se ohra suoraan pellolta panimolle mene. Tärkeä ja välttämätönkin välivaihe on ohran mallastaminen, joka tehdään useimmiten mallastamolla. Monesti mallastamo ...
Alkoholittoman oluen nousu
(Olutposti Media, 2020)
Ennen alkoholitonta olutta joivat vain autoilijat ja raskaana olevat. Nyt viimeisen viiden vuoden aikana alkoholiton olut on saavuttanut aseman, mitä ei olisi vielä aikaisemmin uskonut. Samalla myös alkoholittomien oluiden ...
Villitse olut - käy metsällä!
(Olutposti Media, 2020)
Metsämme ovat täynnä villejä kasveja joita voi ilmaiseksi ja pienellä vaivalla hyödyntää sekä kotioluessa että kaupallisessa oluessa. Villiyrtit ovat nousseet nyt suomalaisten suosioon ja niistä löytyy myös monipuolista ...
Kuinka ostat oluesi?
(Olutposti Media, 2020)
Päivittäistavarakauppojen olutvalikoima on lisääntynyt räjähdysmäisesti ja monesti sitä jää itsekin hämmentyneenä katselemaan, mitä olutta sitä ostaisi, kun oluthyllyt jatkuvat silmänkantamattomiin. Oluen kuluttajakäyttö ...
Oluenarviointisovellukset – olutskenen siunaus vai kirous
(Olutposti Media, 2020)
Oluen arviointi mobiilisovelluksissa eli applikaatioissa on tullut osaksi hyvin monen olutnautintoa. Jokainen uusi olut merkitään eli täpätään sovellukseen, arvostellaan eli reitataan ja julkaistaan muille nähtäväksi. Tämä ...
Hiiva. Oluen salaperäisin raaka-aine
(Olutposti Media, 2020)
Aikojen alussa käymistä on pidetty jumalien ihmeenä ja oluentekijöitä noitina, koska he saivat nesteen kuplimaan ilman kiehumista. Sittemmin käymistä on pidetty myös ”Jumalan ihmeenä”. Hiiva, kaiken käymisen perusta, on ...
Kuka on kouluttanut tuopinkaatajasi?
(Olutposti Media, 2019)
Oluenystävät ovat yhä valveentuneempia ja tiedonhaluisempia, ja nykyään onkin mahdollista kartuttaa oluttietouttaan erilaisilla tastingeilla tai ravintolassa pidetyssä olutpruuveissa. Iso osa oluttietoutta karttuu ravintolassa ...
Ravintolat hiilijalanjäljillä Mission Zero Foodprint -työkirja
(Laurea-ammattikorkeakoulu, 2021)
Vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja merkityksellisyys ravintoloiden kilpailukykytekijänä kasvaa ja asiakkaiden valistuneisuus ja arvot lisäävät tähän painetta. Kaikilla toimialoilla on omat ympäristövaikutuksensa, ...