Haku
Viitteet 1-3 / 3
Svinn på restaurang: Minska matsvinnet på Bistro Konst & Form
(2019)
Det uppstår ca 80 miljoner kg matsvinn varje år enbart på restauranger i Finland. Detta betyder alltså att otroliga mängder ätbar mat slängs bort varje dag, som inte bara påverkar miljön, utan även restauranger ekonomiskt. ...
Marknadsföringsplan Case: Viking line The Buffet shop
(2019)
Sammandrag:
Viking line är ett rederi med sju fartyg som trafikerar på Östersjön mellan Finland-Sverige och Finland-Estland. Passagerarna består av finska, svenska och estniska rutt- och kryssningsresenärer. En stor del ...
Konstmuseet Ateneum som besöksmål ur turistsynvinkel - Insikter om servicesystemets funktionalitet
(2019)
Syftet med detta arbete är att kartlägga vilka förbättringar som bör göras i Konstmuseet Ateneums servicesystem för att tillfredsställa de alltmer krävande utländska kundmassorna. Ateneum har länge hållit i föråldrade ...