Haku
Viitteet 1-6 / 6
Sileän sosemaisten ruokien suunnittelu ja ruokalistan ravitsemuslaadun tarkastelu
(2022)
Tässä toiminnallisessa opinnäytetyössä kehitettiin rakennemuunnetun ruoan ohjeita, erityisesti kastikeohjeita pyreestä valmistettuna. Ohjeita muokattiin sopiviksi sileän sosemaisen ruoan tarpeisiin ja etsittiin ravintoarvoltaan ...
Drinkkien trendit
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia alkoholijuomasekoitusten, eli drinkkien, trendejä nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi tarkasteltiin erilaisten alkoholijuomien valmistusmenetelmiä ja baarityöskentelyyn tarvittavia välineitä. ...
Risteilytuotteiden kysyntä ja kannattavuus Joensuun alueella yrittäjän näkökulmasta
(2022)
Työssä selvitettiin syitä Joensuun nykyiselle paikallisten risteily-yritysten olemattomuudelle, sekä kartoitettiin Joensuun alueen risteilyalan tulevaisuutta. Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, onko alueella kysyntää ...
Liiketoimintamahdollisuuksien arviointi juhlatarvikkeita vuokraavalle yritykselle
(2022)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli liiketoimintamahdollisuuksien arviointi juhlatarvikkeita vuokraavalle yritykselle Pohjois-Karjalan alueella. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, olisiko tällaiselle yritykselle kysyntää, ...
Energiatehokkuuden parantaminen ja ekologisesti kestävät ratkaisut matkailuyrityksessä
(2022)
Tällä hetkellä vuonna 2022 energiamarkkinoilla tilanne on epävakaa ja sähkön hintojen
nousu vaikuttaa yritysten toimintaan ja kannattavuuteen. Tämä koskee lähes jokaista
yritystä ja osa yrityksistä onkin joutunut ...
Esihenkilötyö ja henkilöstöjohtaminen monikulttuurisissa työyhteisöissä
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää esihenkilön osaamisvaatimukset, jotka mahdollistavat monikulttuurisen työyhteisön lähi- ja etäjohtamisen. Aiheen käsittelyssä painotettiin kulttuurien välistä viestintää, itsensä ...