Haku
Viitteet 1-10 / 104
A Market Research Study for Establishing an African Restaurant in Vaasa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2015)
The aim of this research was to ascertain the level of interest in a West-African Restaurant in Vaasa. This was done by studying the overall mindset of Finns living in Vaasa toward African food in general and West African ...
A Description of Improvement ideas for a Chinese Restaurant in Finland
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The subject idea started from thinking about Eastern taste with Western table style. Chinese restaurants and other Asian restaurants are now widespread everywhere in Finland either with a traditional Asian taste or a taste ...
Smaker från Europa : Planering och förverkligande av en temavecka
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2013)
I detta lärdomsprov planeras och förverkligas en temavecka hos Kårkulla i Jakobstad. Efter att temaveckan förverkligades undersöktes hur kunderna upplevde veckan och temaveckans mat och övriga intryck. Förutom matlistan ...
Viron Ruokakulttuurin kehitys
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyö käsittelee virolaista ruokakulttuuria. Ensimmäisessä osiossa pereh-dyn lihan, kalan, viljojen sekä juomien historiaan. Seuraavaksi tutkin ruokailuvä-lineitä, luon yleiskatsauksen ruokatapoihin sekä ruokiin ...
ASIAKASTYYTYVÄISYYSTUTKIMUS JA KEHITYSEHDOTUKSET : Case Lupsakka
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Lupsakka on Karijoella sijaitseva ruokapaikka, jonka toiminta keskittyy pääasiassa lounastoimintaan. Yhtenä opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Lupsakan asiakastyytyväisyyden tasoa sekä toisena tavoitteena oli tuoda ...
Vinskolning - motivera din personal
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2013)
Syftet med detta lärdomsprov är att restaurangpersonalen på Hotel Kantarellis i Vasa ska få en bredare vinkunskap och att de ska känna utveckling och bli mer självsäkra inom sitt arbete. Lärdomsprovet är ett projektarbete ...
Opiskelijoiden mieltymykset ruokaravintolaa valittaessa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin Suomessa erään ammattikorkeakoulun liiketalouden- ja hoitotyön koulutusohjelmien opiskelijoiden mieltymyksiä valita ruokara-vintola. Työssä selvitettiin myös, mitkä ovat heidän mielestään ...
THE MOTIVATIONAL FACTORS FOR USING WILD FOOD OF FINLAND BY RESTAURANTS AROUND VAASA
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The aim of this thesis was to study the motivational factors for using wild foods in the restaurants around Vaasa and how the restaurants in Vaasa view forest grown food ingredients. The wild food ingredients mean the foods ...
Differences in Customers’ Purchase Decision Motivations between Early and Late Bookings of a Package Holiday
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The aim of this thesis was to examine who decides and why to purchase a package holiday in advance or at the last minute. The study aimed to reveal factors that influence an individual’s decision the most. The theoretical ...
Lähiöravintola - julkinen olohuone
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2015)
Tässä opinnäytetyössä tutkitaan case-yritys Bar & Cafe Perätuvan asiakkaiden mielipiteitä liikkeestä ja sitä miksi he siellä käyvät. Tavoitteena on myös kartoittaa yrityksen ja asiakkaiden sosiaalista puolta. Työn teoriaosuus ...