Haku
Viitteet 1-10 / 101
X ja Y-sukupolven edustajat esimiehinä ravintolassa : Ristiriitoja vai yhdessä tekemistä ja oppimista
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2015)
Keskustelevat ja toisilleen rakentavaa palautetta antavat esimieskollegat on koko työyhteisön kantava voimavara, koska usein on niin, että tiedämme enemmän kuin pystymme kertomaan. Tällä tutkimuksella haluttiin osoittaa, ...
Erityisruokavaliota noudattavien henkilöiden kokemuksia Vaasan ravintoloista ja ruokaloista
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön aiheena on erityisruokavalioita noudattavien henkilöiden kokemukset Vaasan ravintoloista sekä ruokaloista. Tarkoituksena on tuoda esiin erityisruokavaliota noudattavien henkilöiden ajatuksia ja kokemuksia ...
Vinskolning - motivera din personal
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2013)
Syftet med detta lärdomsprov är att restaurangpersonalen på Hotel Kantarellis i Vasa ska få en bredare vinkunskap och att de ska känna utveckling och bli mer självsäkra inom sitt arbete. Lärdomsprovet är ett projektarbete ...
OPISKELIJARUOKAILUN ASIAKASTYYTYVÄISYYS, Case Amica-opiskelijaravintolat Vaasassa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämä opinnäytetyö on tutkimus opiskelijaruokailun asiakastyytyväisyydestä. Tarkoituksena oli selvittää, miten tyytyväisiä opiskelijat olivat heille tarjottaviin opiskelijaruokailupalveluihin. Tutkimuksella saatiin selville, ...
Opiskelijoiden mieltymykset ruokaravintolaa valittaessa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin Suomessa erään ammattikorkeakoulun liiketalouden- ja hoitotyön koulutusohjelmien opiskelijoiden mieltymyksiä valita ruokara-vintola. Työssä selvitettiin myös, mitkä ovat heidän mielestään ...
Viron Ruokakulttuurin kehitys
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyö käsittelee virolaista ruokakulttuuria. Ensimmäisessä osiossa pereh-dyn lihan, kalan, viljojen sekä juomien historiaan. Seuraavaksi tutkin ruokailuvä-lineitä, luon yleiskatsauksen ruokatapoihin sekä ruokiin ...
Pienpanimotuoteko luksustuote? : Pienpanimokuluttajien kuluttajaprofiili
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2015)
Pienpanimotuotteiden ja lähiruuan kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti ja sen oletetaan aina vain kasvavan. Työn tavoitteena oli tutkia kuluttajien ostokäyttäytymistä ja selvittää minkälainen on tyypillinen pienpanimokuluttaja. ...
Transformational and transactional leadership and problem solving in restaurant industry
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2013)
The study tries to give information on the leadership behavior of restaurant managers in their problem solving. The results of the study were collected by evaluating three restaurant managers by interviewing them. The ...
Smaker från Europa : Planering och förverkligande av en temavecka
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2013)
I detta lärdomsprov planeras och förverkligas en temavecka hos Kårkulla i Jakobstad. Efter att temaveckan förverkligades undersöktes hur kunderna upplevde veckan och temaveckans mat och övriga intryck. Förutom matlistan ...
Onko siellä edes mitään syötävää? : Näkökulmia à la carte -ravintoloiden kasvisruokiin
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyössä selvitetään kasvisruoan tilaa à la carte -ravintoloissa ja sen kehittämismahdollisuuksia. Tavoitteena on hankkia tietoa kasvissyöjien mielipiteistä ja kehitysehdotuksista kasvisruokaa koskien. Selvittämällä, ...