Haku
Viitteet 1-7 / 7
Hevosyritys huippukuntoon (2010 – 2013) : Hevosyrityksen johtaminen ja liiketoiminta Opas 1/4
(Hämeen ammattikorkeakoulu, 2010)
Tässä hevosyrityksen liiketoiminta ja johtaminen -oppaassa käsitellään hevosyrityksen kannattavan toiminnan lähtökohtia, yrityksen kilpailukeinoja, riskien hallintaa, asiakkuuksia, markkinointiviestintää ja tuotteiden ...
Herukka- ja omenaraaka-aineiden vaikutus tilaviinituotteiden prosessoitavuuteen ja laatuun
(Hämeen ammattikorkeakoulu, 2010)
Herukka- ja omenaraaka-aineiden vaikutus tilaviinituotteiden prosessoitavuuteen ja laatuun (Viinipro) -tutkimushankkeen tavoitteena oli löytää tilaviinituotantoon sopivia herukka- ja omenalajikkeita. Eri raaka-aineiden ...
Hevosyritys huippukuntoon (2010 – 2013) : Hevoskasvatus Opas 3/4
(Hämeen ammattikorkeakoulu, 2010)
Hämeen ammattikorkeakoulun hallinnoima Hevosyritys huippukuntoon -koulutushanke (2010 - 2013) vastaa hevosalan tiedon tarpeisiin tuottamalla oppaita ja järjestämällä teemapäiviä eri puolella Suomea.
Tässä oppaassa keskitytään ...
Hevosyritys huippukuntoon (2010 – 2013) : Hevosyrityksen ympäristöosaaminen Opas 4/4
(Hämeen ammattikorkeakoulu, 2010)
Hevosyrityksen ympäristöosaaminen -oppaaseen on koottu tietoa hevostallien jätevesien käsittelystä sekä hevosten ulkoilu ja -urheilualueiden ympäristövaikutusten hallinnasta. Opas sisältää asiaa hevostallien lantahuollosta, ...
Hevosyritys huippukuntoon (2010 – 2013) : Tallirakentaminen ja tekniikan hyödyntäminen Opas 2/4
(Hämeen ammattikorkeakoulu, 2010)
Hämeen ammattikorkeakoulun Hevosyritys huippukuntoon -koulutushanke (2010 – 2013) vastaa hevosalan tiedon tarpeisiin tuottamalla oppaita ja järjestämällä
teemapäiviä eri puolella Suomea. Rakentaminen ja tekniikan hyödyntäminen ...
Katsaus hevosalan yritystoimintaan : Raportti hevosyrittäjyys 2009 -kyselystä
(Hämeen ammattikorkeakoulu, 2010)
Tässä raportissa esitellään Hevosyrittäjyys 2009 -kyselyn tulosten pohjalta hevosalaa, erityisesti sen yritystoimintaa ja kehityssuuntia. Katsaus sisältää tietoa hevosalan ajankohtaisista kysymyksistä ja on suunnattu ...
Effect of Raw Materials (Currants and Apples) on the Processability and Quality of Finnish Country Fruit Wines
(HAMK University of Applied Sciences, 2010)
The aim of this project was to investigate the significance of the most common raw materials – apple and currant varieties – on the winemaking process and the quality of the end product. The study encompassed fruit varieties ...