Haku
Viitteet 1-4 / 4
Reseptien ja valmistusraportin muuttaminen sähköiseen malliin
(2020)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Valio Oy, Helsingin mehutehdas. Työn tavoitteena oli nykyaikaistaa reseptien laskenta sekä valmistusra-portti sähköiseen malliin.
Reseptien laskenta ja valmistusraportti muutettiin ...
Laadunhallintajärjestelmän päivittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi
(2021)
Tämän opinnäytetyön tilaajana toimi Fazer Leipomot Oy. Työn tavoitteena oli päivittää Fazer Leipomot Oy:n toimipisteen olemassa olevaa laadunhallintajärjestelmää operatiivisten toimintojen osalta FSSC 22000 -sertifiointi ...
Allergeenien hallinta jäätelön valmistusprosesseissa
(2019)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli allergeenien hallinta jäätelön valmistusprosesseissa. Työn toimeksiantaja oli Froneri Finland Oy, Turengin jäätelötehdas. Toimeksiantajan tarpeiden perusteella tässä opinnäytetyössä tutkittiin ...
Allergeenien hallinta ravintoloissa Etelä-Hämeen ympäristöterveyden valvonta-alueella
(2023)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa, millainen on allergeenien hallinnan taso Etelä-Hämeen ympäristöterveyden valvonta-alueen ravintoloissa. Työn toimeksiantaja on Etelä-Hämeen ympäristöterveys / Riihimäen ...