Haku
Viitteet 1-5 / 5
Hedelmäsalaattilinjaston vaarojen arviointi
(2021)
Kirjainlyhenteellä HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) tarkoitetaan vaarojen arviointia ja kriittisiä hallintapisteitä. Se on elintarviketoimijoille tarkoitettu järjestelmä, jolla varmistetaan elintarvikkeiden ...
Laadunhallintajärjestelmän päivittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi
(2021)
Tämän opinnäytetyön tilaajana toimi Fazer Leipomot Oy. Työn tavoitteena oli päivittää Fazer Leipomot Oy:n toimipisteen olemassa olevaa laadunhallintajärjestelmää operatiivisten toimintojen osalta FSSC 22000 -sertifiointi ...
ISO 22000 -standardin käyttöönottovaatimusten tarkastelu
(2020)
ISO 22000 on elintarviketurvallisuusstandardi, joka on vuonna julkaistu vuonna 2005. Standardi käsittää koko elintarvikeketjun raaka-aineen valmistuksesta jälleenmyyjälle. ISO 22000 -standardia täydennettiin tukiohjelmien ...
Työn laatumittaus naudan teurastusprosessissa
(2023)
Opinnäytetyön tilaaja oli HKScan Oyj:n tytäryhtiö Paimion Teurastamo Oy. Työn tavoitteena oli vähentää naudan teurastusprosessissa syntyviä laatupoikkeamia. Teurastusprosessissa syntyvien poikkeamien vähentämisellä on suora ...
Allergeenien hallinta ravintoloissa Etelä-Hämeen ympäristöterveyden valvonta-alueella
(2023)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa, millainen on allergeenien hallinnan taso Etelä-Hämeen ympäristöterveyden valvonta-alueen ravintoloissa. Työn toimeksiantaja on Etelä-Hämeen ympäristöterveys / Riihimäen ...