Haku
Viitteet 1-3 / 3
Alkoholi- ja brix-pitoisuuksien analysointi siiderinvalmistusprosessissa
(2021)
Siiderin valmistuksen aikana sen alkoholi- ja brix-arvoja on tärkeää seurata, jotta lopputuotteen tuotelaatu ja tuoteturvallisuus pystytään varmistamaan. Tähän on olemassa useita tapoja, mutta tässä työssä käsitellään ...
Omenapuristeen hyötykäyttö viinitilalla
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää käyttökohteita Lepaan viinitilalla syntyvälle omenapuristeelle. Opinnäytetyön tilaajana toimi Hämeen ammatti-instituutti Oy:n alla toimiva Lepaan viinitila.
Omenamehun puristuksessa ...
Suomalaisen aidon omenasiiderin tuotekehitys: Tunnettavuus ja kuluttajat
(2020)
Opinnäytetyön tavoite oli selvittää Terissaari Oy:lle suomalaisen aidon omenasiiderin tunnettavuutta ja määrittää kuluttajakohderyhmät, joille suunnitellaan ja kohdistetaan rajalliset tuotekehitys, tuotanto-, markkinointi- ...