Haku
Viitteet 1-5 / 5
Omenapuristeen hyötykäyttö viinitilalla
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää käyttökohteita Lepaan viinitilalla syntyvälle omenapuristeelle. Opinnäytetyön tilaajana toimi Hämeen ammatti-instituutti Oy:n alla toimiva Lepaan viinitila.
Omenamehun puristuksessa ...
Suomalaisen aidon omenasiiderin tuotekehitys: Tunnettavuus ja kuluttajat
(2020)
Opinnäytetyön tavoite oli selvittää Terissaari Oy:lle suomalaisen aidon omenasiiderin tunnettavuutta ja määrittää kuluttajakohderyhmät, joille suunnitellaan ja kohdistetaan rajalliset tuotekehitys, tuotanto-, markkinointi- ...
Aistinvarainen arviointi välipalatuotteista
(2020)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajayrityksellä oli tarkoituksena alkaa maahantuomaan välipalapatukoita sekä erilaisia suklaalla päällystettyjä pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Opinnäytetyön tarkoituksena oli järjestää ...
Välipalatuotteen tuotekehitys
(2020)
Opinnäytetyö toteutettiin yhdessä Stadin Panimon kanssa. Työn tavoittee-na oli löytää Stadin Panimon New England IPA -tuotteen kanssa sopivia välipalatuotteita. Välipalatuotetta myydään toimeksiantajan tiloissa yh-dessä ...
Kypsien siipikarjatuotteiden aistinvaraisen laadun kehittäminen
(2024)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus oli kehittää laukkaseos, joka soveltuu anatomisten siipikarjatuotteiden neularuiskutukseen. Laukkaseoksella tarkoitetaan suola-apuaine vesiliuosta, jolla pyritään parantamaan raaka-aineen ...