Haku
Viitteet 1-10 / 66
Kylä paikkatuotteena- esimerkkinä Hajalan kylä Salossa
(2019)
Tämän työn tavoitteena on selvittää, miten ja mitä paikkamarkkinoinnin keinoja voidaan hyödyntää paikan markkinoinnissa kylämittakaavassa.
Työ on toteutettu yhdessä Salon kaupungin ”Paikallisella yhteistyöllä vahvempi ...
Espoon vapaaehtoistyön toimintamalli kaupunkiympäristöön
(2019)
Tämän toiminnallisen kehittämisprojektin tarkoitus oli kartoittaa Espoon kaupunkiympäristössä tapahtuvan vapaaehtoistyön nykytilanne ja vertailla muiden kaupunkien toimintatapoja. Teoriaosuudessa käsitellään mitä vapaaehtoistyö ...
Kunnat ravinteiden kierrätyksen edistäjinä
(2019)
Tämä tutkimus on ensimmäisiä katsauksia kuntien ravinnekierrätystyöhön. Se antaa ensimmäisiä vastauksia siihen minkälainen sääntely, ohjeistus ja toimintatapakulttuuri tällä hetkellä ohjaa kun-tien ravinteidenkierrätystyötä ...
Miten tästä eteenpäin: mikroyrityksen mielikuvatyö verkossa
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, millä tavoin yritys voisi vahvistaa positiivista yrityskuvaansa digitaalisessa ympäristössä. Tässä työssä digitaalisella toimintaympäristöllä tarkoitetaan kaikkia niitä sähköisiä ...
Asiakas palvelun keskiössä: Ruokaviraston siemenlaboratorion tilaustutkimuspalvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen
(2020)
Asiakaslähtöisyys on omaksuttu yritysmaailmasta myös julkisen sektorin toimintaan. Maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla toimiva Ruokavirasto on nimennyt asiakas- ja palvelulähtöisyyden yhdeksi strategisista ...
Kokemuspienryhmäohjaajien osaamisen kehittäminen
(2019)
Kokemuspienryhmät ovat suosittu menetelmä maatalousyrittäjien ammatillisen tiedon ja taitojen jakamisessa sekä lisäämisessä. Onnistunut pienryhmäkokemus vaatii koulutettua ohjaajaa.
ProAgrian kokemuspienryhmäohjaajien ...
Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran kasvintuotannon valvonnan kehittäminen vuoteen 2030
(2019)
Tavoitteena oli kehittää Elintarviketurvallisuusviraston Eviran (2019 Ruokavirasto) kasvintuotannon ja kasvinterveyden valvontaa tulevaisuuden
muutokset ja tarpeet huomioiden.
Taustalla ovat Eviraan sekä sisältä- että ...
Tomaatin ja kurkun viherbiomassojen hyödyntäminen
(2019)
Työn tavoitteena oli selvittää tomaatin ja kurkun kasvihuoneviljelyn viherbiomassojen hyödyntämistä. Työssä koottiin yhteen jo olemassa oleva tutkimustieto ja selvitettiin, mitä eri vaihtoehtoja hyödyntämiselle on. Työssä ...
Sivuvirroista arvoa kotisirkkatuotantoon: Puutarhasivuvirrat ja sirkkojen kasvatusjäännös kiertoon
(2021)
Puutarhasivuvirrat sisältävät ravitsemuksellisesti arvokkaita ainesosia, joita hyödynnetään toistaiseksi hyvin heikosti. Hyönteiset tarjoavat mahdollisuuden jalostaa näitä sivuvirtoja arvokkaaksi proteiiniksi, kaikki jakeet ...
MTK:n EU-avustajatoiminnan kehittäminen Varsinais-Suomessa
(2019)
Opinnäytteen tarkoituksena oli tuottaa työn toimeksi antaneelle MTK-Varsinais-Suomelle ehdotuksia EU-avustajatoiminnan kehittämiseksi Varsinais-Suomessa. Tietopohjaa hankittiin viljelijöille, maaseutuasiamiehille ja ...