Haku
Viitteet 1-10 / 75
Palvelukansio Fazer Amica Lounaspuiston Take Away-myynnin apuna
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli laatia Fazer Amica -henkilöstöravintolaketjuun kuuluvalle kajaanilaiselle Lounaspuistolle
Take Away -palvelukansio. Lisäksi asiakkaita tutustutettiin käytännössä tulevaan Take Away ...
Elämyksellisyys keskiaikaisissa tapahtumissa Suomessa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2009)
Keskiaikateema on noussut esiin viime vuosikymmeninä ja siihen liittyviä tapahtumia järjestetään useita. Myös
elämyksellisten ohjelmien järjestäminen on lisääntynyt. Tarvitaan yhä enemmän tietoa elämysten tuottamisesta
sekä ...
Erityisruokavalio-oppaan kehittäminen Kajaanin Mamsellille
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2008)
Erityisruokavalioasiakkaiden määrä ruokapalveluiden käyttäjinä tänä päivänä on suuri ja ruokapalvelut muuttuvat
yhä asiakaslähtöisemmiksi. Asiakkaiden tarpeiden huomiointi nousee yhä tärkeämmäksi ruokapalveluiden ...
Students’ Satisfaction with University Lunch Quality: Case Fox Mamselli Restaurant at KAMK
(2020)
The purpose of this thesis is to measure the students’ satisfaction with university lunch service, at the same time, to identify the international perspectives and suggest new strategies for the upcoming renovation. The ...
Arkihuolesi kaikki heitä-tutkimus pikkujoulujen vietosta
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus on tutkia pikkujoulujen viettoa ravintolapalveluita tarjoavissa yrityksissä. Ennen joulua vietettävät pikkujoulut ovat olleet vuosia merkittävä sesonki ravitsemisalalle. Opinnäytetyön tavoitteena ...
Blogi korkeakouluopiskelijoiden omaehtoisen hyvinvoinnin edistämiseksi
(2019)
Tämän opinnäytetyön aiheena on korkeakouluopiskelijoiden omaehtoisen hyvinvoinnin edistämisen tukeminen. Opinnäytetyö on toiminnallinen ja sen kehittämistehtävänä oli luoda opiskelijoille vertaistukea ja tietoa antava ...
Lähiruokatuotteiden kehittäminen Kasvishovi Oy:lle
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön aiheena on lähiruokasalaattien kehittäminen. Opinnäytetyön toimeksiantajana on oululainen hedelmä- ja vihannestukkuliike Kasvishovi Oy. Tuotekehitystyö tapahtui toimeksiantajan tiloissa Oulun Limingantullissa. ...
Uniresta Oy:n toimintakäsikirjan luominen IMS-toimintajärjestelmään osaksi laatujärjestelmää ja perehdyttämisen apuvälineeksi
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön toimeksiantaja on Uniresta Oy, joka on oululainen opiskelija- ja henkilöstöravintola yritys. Opinnäytetyön lähtökohtana oli laatia käytännönläheinen toimintakäsikirja Uniresta Oy:lle IMS ...
Omavalvontasuunnitelma Oulun vastaanottokeskuksen ryhmäkodille
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön idea tuli työpaikaltani Oulun vastaanottokeskuksen ryhmäkodilta. Ryhmäkodin ruokahuolto on pienimuotoista, vähäriskistä kodinomaista toimintaa. Omavalvonta on ollut satunnaista ja vaihtelevaa eikä ...
Afrikkaviikko Antell Catering Oy:ssä
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2011)
Ruokapalvelualalla erilaisten teemaviikkojen toteuttaminen on keino tarjota asiakkaille ainutkertaisia elämyksiä ja tuoda vaihtelua normaaliin arkiruokailuun. Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella Afrikka-aiheinen ...