Haku
Viitteet 1-10 / 71
Pikaruoka-aterioiden terveellisyys
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2008)
Pikaruoan epäterveellisyydestä puhutaan paljon. Tässä opinnäytetyössä haluttiin selvittää, kuinka terveellisiä
markkinoilla olevat pikaruoka-ateriat ovat ja onko mahdollista syödä terveellistä pikaruokaa. Terveellisyyttä ...
Työelämä- ja oppilaitosyhteistyön kehittäminen hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutuksessa Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikassa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opetusministeriö on asettanut ammatillisen koulutuksen tehtäväksi kehittää oppilaitosten ja työelämän välistä yhteistyötä. Koulutuksen ja työelämän välisellä yhteistyöllä on tarkoitus ratkaista ikärakenteen muutoksista ...
Käylän leirikeskuksen keittiön kehittämissuunnitelma
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä Käylän leirikeskuksen keittiöön kehittämissuunnitelma, jonka pohjalta keittiö voidaan saneerata nykyajan vaatimuksia vastaavaksi suurtalouskeittiöksi. Käylän leirikeskuksen keittiö ei ...
Palvelutoimisto Besserwisserin liiketoimintasuunnitelma
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2008)
Tässä opinnäytetyössä tarkastellaan liiketoimintasuunnitelman laatimista Vuokattiin perustettavalle palvelutoimistolle.
Työssä ei tarkastella kaikkia liiketoimintasuunnitelman osa-alueita vaan syvennytään yrityksen ...
Perehdyttämisopas Kainuun keskussairaalan ravintokeskukseen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Opinnäytetyön tarkoituksena on parantaa tulevien uusien työntekijöiden tietoutta Kainuun maakuntakuntayhtymän
Kainuun keskussairaalan ravintokeskuksessa. Perehdytyskansio on laadittu uusille työntekijöille,
jotta asettuminen ...
Kairest Oy:n asiakkaat : tutkimus asiakasyritysten tyytyväisyydestä Kairest Oy:n palveluihin
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2007)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää henkilöstövuokrausyritys Kairest Oy:n asiakasyritysten tyytyväisyys
Kairest Oy:n toimintaan sekä palveluihin. Lisäksi mitattiin, mitä asiakasyritykset tietävät Kairest Oy:n ...
Asiakastyytyväisyystutkimus ravintola Delissä
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Minun opinnäytetyöni on asiakastyytyväisyystutkimus kuopiolaiseen ravintola Deliin. Tavoitteena oli selvittää
mihin asioihin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja mihin ei. Tutkimuksen avulla haluttiin selvittää onko palvelussa ...
Funktionaalisten elintarvikkeiden käyttö sairaalaruokailussa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2004)
Opinnäytetyöni aiheena oli selvittää funktionaalisten elintarvikkeiden käyttöä sairaalaruokailussa. Työssä kartoitettiin, kuinka monessa Suomen sairaanhoitopiireihin kuuluvissa sairaaloissa käytettiin funktionaalisia ...
Café Picnicin asiakastyytyväisyystutkimus
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2005)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää Kajaanissa uuden, syksyllä 2004 avatun Café Picnic ravintolan asiakastyytyväisyyttä. Tutkimusongelmana oli selvittää, kuinka tyytyväisiä asiakkaat ovat Café Picnicin tuotteisiin, ...
Päiväkoti-ikäisen lapsen ravitsemus ja ravitsemussuositusten toteutuminen Hyrynsalmen ryhmäperhepäiväkodeissa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2007)
Ravitsemussuositusten mukaan päivähoidossa tulisi tarjota aterioita niin, että ne kattavat 2/3 kokopäivähoidossa
olevan lapsen ja 1/3 osapäivähoidossa olevan lapsen ravinnon tarpeesta. Hyrynsalmen ryhmäpäiväkoteihin ...