Haku
Viitteet 1-10 / 31
Blogi korkeakouluopiskelijoiden omaehtoisen hyvinvoinnin edistämiseksi
(2019)
Tämän opinnäytetyön aiheena on korkeakouluopiskelijoiden omaehtoisen hyvinvoinnin edistämisen tukeminen. Opinnäytetyö on toiminnallinen ja sen kehittämistehtävänä oli luoda opiskelijoille vertaistukea ja tietoa antava ...
Green Care Kainuun matkailussa
(2019)
Tämän opinnäytetyön toimeksiannon on tarjonnut LUVOKA-hankkeessa mukana olevat Luonnonvarakeskus sekä Kajaanin ammattikorkeakoulu. Tällä työllä edesautetaan LUVOKA-hanketta. Kohderyhmänä toimii kainuulaiset matkailuyrittäjät. ...
LASKENNALLINEN MALLI JULKISTEN AMMATTIKEITTIÖIDEN RUOANVALMISTUSLAITTEEN KILPAILUTTAMISEEN
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2014)
Teknologian kehittyminen, energiansäästön ohjeistukset, hygieniavaatimukset, ekologisen toiminnan omaksuminen, vähenevä työvoima ja kasvavat henkilöstökustannukset sekä monet muut toimet johtavat väistämättä jatkuvaan ...
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen perustettavaan lounasravintolaan
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön aihealue on liiketoimintasuunnitelman laatiminen uuteen ravintola-alan yritykseen. Opinnäytetyön toimeksiantaja on yksityisyrittäjä Pasi Mellanen, jonka toiveiden ja ideoiden pohjalta tehtiin liiketoimintasuunnitelma ...
Toimintolaskennan soveltaminen, Case: Pudasjärven kaupungin ruokapalvelut
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2013)
Kuntarakenteiden muutokset heijastuvat kuntien tuottamiin palveluihin. Kunnissa lasketaan kustannuksia tarkasti ja käydään keskusteluja myös palvelujen kilpailuttamisesta. Kilpailuttamistilanteessa tulee olla tietoa tuotteen ...
Perehdyttämisopas Ravintola Paltamon Sydämeen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä ravintola Paltamon Sydämelle perehdyttämisopas. Perehdyttämisoppaan tuli olla valmiina huhtikuussa 2011, jolloin ravintolaan saapui uusia työntekijöitä. Perehdyttämisoppaan tarkoitus ...
Perehdyttämisoppaan tuottaminen Iisalmen Teboil huoltoasemalle
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2010)
OPINNÄYTETYÖ
TIIVISTELMÄ
Koulutusala Koulutusohjelma
Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma
Tekijä(t)
Anna-Liisa Väisänen
Työn ...
Asiakastyytyväisyyskysely Ravintola Rosson lounasasiakkaille
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää Kajaanin Rosson lounastuotteiden ja –palvelun asiakastyytyväisyyttä. Tutkimus oli tarpeellinen, koska tällaista selvitystä ravintolan lounasasiakkaiden tyytyväisyydestä ei ole ...
Opiskelijaravintola Timbaarin kahvilatoiminnan kehittäminen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön tarkoituksena on selvittää kahvilapalveluiden tarvetta Kainuun ammattiopiston taide- ja kulttuu-rialan toimipisteen opiskelijaravintola Timbaarin yhteyteen. Toimeksiantajana opinnäytetyölle on Kajaanin Mamselli. ...
KUUDEN VIIKON KIERTÄVÄN RUOKALISTAN JA RUOKAOHJEIDEN SUUNNITTELU KAISAN KOTIRUOKA KY:LLE
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella Kaisan Kotiruoka KY:lle kuuden viikon kiertävä ruokalista ja vakioidut ruokaohjeet työohjeineen ja erityisruokavaliomerkintöineen. Kaisan Kotiruoka KY on yksityinen ...