Haku
Viitteet 1-10 / 15
Cycling tourism research : analyzing the bicycle touring segment
(2020)
Due to the lack of information about cycling tourists, the commissioner of the thesis, Ellare Oy, conducted an extensive survey-based study of the cycling tourism demand in Finland. The ultimate purpose of the study was ...
Esimiestyön ja työhyvinvoinnin merkitys; työhyvinvointi ja sen tukeminen Osuuskauppa Arinassa korona-aikana
(2020)
Tiivistelmä
Tekijä: Vähäsöyrinki Milla
Työn nimi: Esimiestyön ja työhyvinvoinnin merkitys; työhyvinvointi ja sen tukeminen Osuuskauppa Arinassa korona-aikana
Tutkintonimike: Restonomi (AMK), matkailu
Asiasanat: ...
Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan tuutorikoulutuksen kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana oli Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KAMO. Opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa tuutorikoulutukseen osallistuneiden kokemuksia koulutuksesta, ja kehittää koulutusta ...
Asiakastyytyväisyys Ristijärven Pirtillä
(2021)
Opinnäytetyön aiheena oli asiakastyytyväisyyden tutkiminen Ristijärven Pirtillä. Toimeksiantajana oli Ristijärven Pirtin yrittäjä, Mikko Ylijukuri. Opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa Ristijärven Pirtin majoituspalveluita ...
Tapahtumien Kalajoki: tutkimus tapahtumien merkityksestä ja kehittämismahdollisuuksista Kalajoella
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Kalajoen tapahtumien ja niiden markkinoinnin nykytilaa sekä vaikutuksia alueella. Tavoitteena oli antaa toimeksiantajalle kehitysideoita, jotka auttaisivat kehittämään tapahtumia ...
Ruokakasvatukseen ja ruokayhteistyöhön ohjaava toimintamalli keittiöhenkilökunnalle : case Compass Group Finland Oy.
(2022)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on tuottaa Compass Group Finland Oy:n ruokapalveluhenkilöstölle ruokakasvatukseen ohjaava ja opastava toimintamalli, jota voidaan käyttää keittiötyössä. Tarkoituksena on selvittää, miten ...
Kohti monikanavaista palvelukokemusta lemmikkialan yrityksessä.
(2021)
Tämä tutkimuksellinen kehittämistyö on laadullinen tapaustutkimus, jossa edettiin palvelumuotoilun vaiheiden mukaisesti. Työn lähtökohtana oli kehittää toimeksiantajayrityksen Yritys X:n tarjoamaa asiakaskokemusta. Työ ...
Valmentavan johtamisen toimintamallin kehittäminen oppilaitosorganisaatioon
(2022)
Tiivistelmä
Tekijä(t): Laakko-Leinonen Mari
Työn nimi: Valmentavan johtamisen toimintamallin kehittäminen oppilaitosorganisaatioon
Tutkintonimike: Restonomi (ylempi AMK) Matkailualan kehittämisen ja johtamisen ...
Toimintakäsikirja Vesiliikuntakeskus Kaukaveden aulapalvelutyöntekijöille
(2023)
Tiivistelmä
Tekijä(t): Tolonen Iina-Maria & Susi Minna
Työn nimi: Toimintakäsikirja Vesiliikuntakeskus Kaukaveden aulapalvelutyöntekijöille
Tutkintonimike: Restonomi (AMK), matkailun koulutusohjelma
Asiasanat: ...
Keinoja Pohjois-Pohjanmaan Martat ry:n toiminnan kehittämiseksi ja tuottolähteiden vahvistamiseksi
(2023)
Tiivistelmä
Tekijä(t): Nissi Maarit
Työn nimi: Keinoja Pohjois-Pohjanmaan Martat ry:n toiminnan kehittämiseksi ja tuottolähteiden vahvistamiseksi
Tutkintonimike: Restonomi (YAMK), matkailualan kehittäminen ja ...