Haku
Viitteet 1-10 / 37
Asiakastyytyväisyystutkimus Kajaanin Coffee Houseen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyömme aiheena oli tehdä asiakastyytyväisyystutkimus Kajaanin Coffee Houseen. Tutkimuksemme
tavoitteena oli selvittää asiakkaiden tyytyväisyyttä kahvilan tuotteisiin, palveluihin ja palveluympäristöön. ...
Funktionaalisten elintarvikkeiden käyttö sairaalaruokailussa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2004)
Opinnäytetyöni aiheena oli selvittää funktionaalisten elintarvikkeiden käyttöä sairaalaruokailussa. Työssä kartoitettiin, kuinka monessa Suomen sairaanhoitopiireihin kuuluvissa sairaaloissa käytettiin funktionaalisia ...
Perehdyttäminen osana pienen yrityksen toimintaa –Teboil Purola
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2005)
Työni tarkoituksena oli syventyä perehdyttämiseen. Mitä se oikeastaan on ja miten se liittyy uuden työntekijän taloon tulemiseen. Tavoitteena oli tehdä kattava yleisopas Teboil Purolan uudelle työntekijälle, jota hän voi ...
Perehdyttämisopas Hyrynsalmen palvelukeskuskettiöön
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2007)
Opinnäytetyö koskee Hyrynsalmen palvelukeskuskeittiön perehdyttämistä. Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä
palvelukeskuskeittiölle perehdyttämisopas. Perehdyttämisopas toimii apuvälineenä perehdyttämisessä. Perehdyttämi ...
Erityisruokavalio-opas LUMA-keskus Majakan keittiölle
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2009)
Erityisruokavalioasiakkaita on runsaasti tänä päivänä ja asiakkaiden tarpeiden huomioiminen yhä yksilöllisemmin
asettaa haasteita ruokapalvelulle. Erityisruokavalioiden toteuttamiseen tarvitaan ammattitaitoinen henkilökunta ...
Perehdyttämiskansio Scandic Kajanuksen keittiölle ja salille
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2007)
Opinnäytetyönäni olen tehnyt perehdyttämiskansion Hotel Scandic Kajanuksen keittiölle ja salille. Perehdyttämiskansion
tarkoitus on helpottaa ja auttaa uusien työntekijöiden ja harjoittelijoiden perehdyttämistä. ...
Leirintä Yyterin keittiötilojen työturvallisuus
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2005)
Opinnäytetyössä tutkittiin Leirintä Yyterin keittiötilojen työturvallisuutta. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten Leirintä Yyterin keittiön haitta- ja vaaratekijät ovat hallinnassa uuden työturvallisuuslain ...
Selvitys maaseutumatkailuyritysten neuvontapalvelujen tarpeesta Pohjois-Savossa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, vastaavatko maa- ja kotitalousnaisten neuvontapalvelut maaseutumatkailuyritysten
tarvitsemia palveluja. Liittyykö maaseutumatkailuyrittäjien yritystoimintaan ongelmia ja ...
Asiakastyytyväisyystutkimus ravintola Delissä
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Minun opinnäytetyöni on asiakastyytyväisyystutkimus kuopiolaiseen ravintola Deliin. Tavoitteena oli selvittää
mihin asioihin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja mihin ei. Tutkimuksen avulla haluttiin selvittää onko palvelussa ...
Rantsilan kunnan Keskuskeittiön ruokalistan ravintosisältö ja Rantsilan vuodeosaston vanhusten ravinnonsaannin seuranta
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2007)
Tämä työ on toiminnallinen opinnäytetyö ja toimeksiantaja on Rantsilan kunnan Keskuskeittiö. Opinnäytetyön
tutkimustehtävänä oli selvittää Rantsilan kunnan Keskuskeittiön kiertävän ruokalistan ravitsemuksellinen
sisältö ...