Haku
Viitteet 1-10 / 34
Students’ Satisfaction with University Lunch Quality: Case Fox Mamselli Restaurant at KAMK
(2020)
The purpose of this thesis is to measure the students’ satisfaction with university lunch service, at the same time, to identify the international perspectives and suggest new strategies for the upcoming renovation. The ...
Blogi korkeakouluopiskelijoiden omaehtoisen hyvinvoinnin edistämiseksi
(2019)
Tämän opinnäytetyön aiheena on korkeakouluopiskelijoiden omaehtoisen hyvinvoinnin edistämisen tukeminen. Opinnäytetyö on toiminnallinen ja sen kehittämistehtävänä oli luoda opiskelijoille vertaistukea ja tietoa antava ...
Green Care Kainuun matkailussa
(2019)
Tämän opinnäytetyön toimeksiannon on tarjonnut LUVOKA-hankkeessa mukana olevat Luonnonvarakeskus sekä Kajaanin ammattikorkeakoulu. Tällä työllä edesautetaan LUVOKA-hanketta. Kohderyhmänä toimii kainuulaiset matkailuyrittäjät. ...
Asiakastyytyväisyyskysely Kahvila Porinalle
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää Kahvila Porinan asiakkaiden asiakastyytyväisyys niin palvelusta, tuotevalikoimasta, näkyvyydestä kuin viihtyvyydestä. Pääasiallisena tavoitteena oli kerätä asiakkailta mielipiteitä ...
Paljakan matkailukeskuksen retkeilyreittien kartoitus ja kehittäminen
(2020)
Opinnäytetyön aiheena oli Paljakassa sijaitsevien reittien kartoitus, kehityssuunnitelmat ja reittikorttien luominen Outdooractive-portaaliin. Työ koostuu neljän Paljakassa sijaitsevan reitin kehityssuunnitelmista sekä ...
LASKENNALLINEN MALLI JULKISTEN AMMATTIKEITTIÖIDEN RUOANVALMISTUSLAITTEEN KILPAILUTTAMISEEN
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2014)
Teknologian kehittyminen, energiansäästön ohjeistukset, hygieniavaatimukset, ekologisen toiminnan omaksuminen, vähenevä työvoima ja kasvavat henkilöstökustannukset sekä monet muut toimet johtavat väistämättä jatkuvaan ...
Liiketoimintasuunnitelman laatiminen perustettavaan lounasravintolaan
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön aihealue on liiketoimintasuunnitelman laatiminen uuteen ravintola-alan yritykseen. Opinnäytetyön toimeksiantaja on yksityisyrittäjä Pasi Mellanen, jonka toiveiden ja ideoiden pohjalta tehtiin liiketoimintasuunnitelma ...
Toimintolaskennan soveltaminen, Case: Pudasjärven kaupungin ruokapalvelut
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2013)
Kuntarakenteiden muutokset heijastuvat kuntien tuottamiin palveluihin. Kunnissa lasketaan kustannuksia tarkasti ja käydään keskusteluja myös palvelujen kilpailuttamisesta. Kilpailuttamistilanteessa tulee olla tietoa tuotteen ...
Perehdyttämisopas Ravintola Paltamon Sydämeen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä ravintola Paltamon Sydämelle perehdyttämisopas. Perehdyttämisoppaan tuli olla valmiina huhtikuussa 2011, jolloin ravintolaan saapui uusia työntekijöitä. Perehdyttämisoppaan tarkoitus ...
Perehdyttämisoppaan tuottaminen Iisalmen Teboil huoltoasemalle
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2010)
OPINNÄYTETYÖ
TIIVISTELMÄ
Koulutusala Koulutusohjelma
Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma
Tekijä(t)
Anna-Liisa Väisänen
Työn ...