Haku
Viitteet 1-9 / 9
Asiakastyytyväisyystutkimus ravintola Delissä
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Minun opinnäytetyöni on asiakastyytyväisyystutkimus kuopiolaiseen ravintola Deliin. Tavoitteena oli selvittää
mihin asioihin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja mihin ei. Tutkimuksen avulla haluttiin selvittää onko palvelussa ...
Perehdytyskansio Sokos Hotel Puijonsarveen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Opinnäytetyö koskee Sokos Hotel Puijonsarven perehdyttämistä. Tutkimuksen tarkoituksena oli tehdä Sokos
Hotel Puijonsarven vastaanottoon, aulabaari Bistroon sekä hotellin yhteydessä sijaitsevaan ravintola Fransmanniin
yhteinen ...
Anniskeluravintolan omavalvonta : Omavalvontasuunnitelman kehittäminen ravintola Mont2:een
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Omavalvonta on ollut toiminnan harjoittajan velvollisuus vuodesta 1995 lähtien, jolloin omavalvonnasta
tuli lakisääteinen. Uusi elintarvikelaki astui voimaan maaliskuun 2006 alusta ja siinä tarkennetaan,
että jokainen ...
Varusmiehestä sotilaskeittäjäksi : - sotilaskeittäjäkurssi Kajaanin Muonituskeskuksessa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Kajaanin Muonituskeskus on osallistunut sotilaskeittäjäkurssin järjestämiseen 1960-luvulta lähtien. Kajaanin
Muonituskeskus on vuosittain mukana 100–160 sotilaskeittäjän koulutuksessa. Kursseja järjestetään kaksi ...
Alkavan yrityksen liiketoimintasuunnitelma
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Yritystä perustettaessa keskeisessä asemassa on liiketoimintasuunnitelma. Tämän opinnäytetyön teoriaosassa perehdytään liiketoimintasuunnitelmaan ja sen eri osa-alueisiin. Empiirisessä osassa on mietitty perustettavan ...
Elintarvikelaadun seuranta teollisuudessa : aistinvaraisen arvioinnin kehittäminen Puolustusvoimissa
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Aistinvarainen mittausjärjestelmä voi tarjota elintarvikehankinta- ja tuotantoprosessiin apuvälineen laadun ja kannattavuuden kehittämiseen. Tutkimustehtävänä oli selvittää, mihin tekijöihin tulee kiinnittää huomiota ...
Palvelukansio Fazer Amica Lounaspuiston Take Away-myynnin apuna
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli laatia Fazer Amica -henkilöstöravintolaketjuun kuuluvalle kajaanilaiselle Lounaspuistolle
Take Away -palvelukansio. Lisäksi asiakkaita tutustutettiin käytännössä tulevaan Take Away ...
Perehdyttämisopas Kainuun keskussairaalan ravintokeskukseen
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Opinnäytetyön tarkoituksena on parantaa tulevien uusien työntekijöiden tietoutta Kainuun maakuntakuntayhtymän
Kainuun keskussairaalan ravintokeskuksessa. Perehdytyskansio on laadittu uusille työntekijöille,
jotta asettuminen ...
Omavalvontasuunnitelma Lucina Hagmanin koulun keittiöön
(Kajaanin ammattikorkeakoulu, 2006)
Omavalvontavelvoite on sisältynyt EU:n ja Suomen kansalliseen lainsäädäntöön vuodesta 1994.
Omavalvontaan liittyvät toimenpiteet tulisi olla dokumentoituna kirjalliseen
omavalvontasuunnitelmaan, joka on laadittu kunkin ...