Haku
Viitteet 1-10 / 197
Joutsenmerkki-viikko Ravintola Tallissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Joutsenmerkin myöntämiskriteerit ovat viime vuosina tiukentuneet, minkä vuoksi luvanhaltijoiden on haettava uudelleen oikeuttaan käyttää merkkiä. Näin on myös Ravintola Tallissa. Joutsenmerkin lisäksi Talli aikoo hakea ...
Vanhusten ruokailuun vaikuttavat tekijät
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Ikääntymisen seurauksena kehossamme tapahtuu paljon fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia. Fyysinen liikunta ja oma kyky itsenäiseen liikkumiseen voivat heiketä nopeasti kaatumisen tai lihasten surkastumisen vuoksi. Nämä asiat ...
Ladattavan maksukortin lanseerausmarkkinointi : Kasarmin kampuksen ravintolapalvelut
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Kehittämistyön tarkoituksena oli suorittaa ladattavan maksukortin lanseerausmarkkinointi Kasarmin kampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä luoda perusta kortin jatkomarkkinoinnille. Lanseerauksen seurantavaiheessa ...
Uusia näkemyksiä sähköiseen markkinointiin Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemuskaupassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on antaa uusia näkemyksiä osuuskauppa Suur-Savon majoitus- ja ravitsemiskaupan sähköiseen markkinointiin. Sähköiset markkinointipalvelut ovat koko ajan kasvava osa kokonaismarkkinoinnista ...
Asiakaspalvelun laadun varmistaminen ravintolassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämä opinnäytetyö käsittelee asiakaspalvelun laatua ja miten se toteutuu ravintolassa. Työn päätarkoituksena on selvittää asiakaspalvelun laadun nykytila ja löytää mahdolliset ongelmakohdat. Toisena tarkoituksena on luoda ...
Ikääntyneen ravitsemushoito asumispalveluyksikössä : MNA-testin käyttöönotto
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on ottaa käyttöön 30 asukkaan asumispalveluyksikössä Mini Nutritional Assessment eli MNA -testi sekä tuottaa tietoa ikääntyneiden ravitsemuksesta hoitohenkilökunnalle ravitsemushoidonsuunnittelua ...
Mobiilisen kanta-asiakasjärjestelmän käyttöönotto yöravintolassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tuoda mobiilisovelluksena toimivaa kanta-asiakaskorttia tutuksi yökerho toimintaympäristönä huomioon ottaen. Mobiilikortti on laajasti käytössä eri toimialoilla mutta opinnäytetyötä ...
Osastoemäntäkokeilu
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Kehittämistehtävän tavoitteena oli selvittää, mikä on osastoemännän rooli ja mitä hän tekee ruokapalveluiden ammattilaisena potilasruokailussa. Lisäksi tavoitteena oli kokeilla uutta toimintamallia Mikkelin keskussairaalan ...
Ravintola Kesäheinän lisämyynnin edistäminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Mäntyharjulaisen Taidekeskus Salmelan yhteydessä oleva Ravintola Kesäheinä. Opinnäytetyön tavoitteena oli löytää keinoja asiakaspalvelijoiden salissa tapahtuvan lisämyynnin kehittämiseen. ...
Asiakkaan osallistaminen ruokamatkailussa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli pyrkiä selvittämään asiakkaan osallistamisen mahdollisuuksia ja rajoituksia ruokamatkailussa Etelä-Savossa. Työn tavoitteena oli selkeyttää asiakasta osallistavan ruokamatkailupalvelun ...