Haku
Viitteet 1-10 / 197
Uusia näkemyksiä sähköiseen markkinointiin Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemuskaupassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on antaa uusia näkemyksiä osuuskauppa Suur-Savon majoitus- ja ravitsemiskaupan sähköiseen markkinointiin. Sähköiset markkinointipalvelut ovat koko ajan kasvava osa kokonaismarkkinoinnista ...
Vanhusten ruokailuun vaikuttavat tekijät
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Ikääntymisen seurauksena kehossamme tapahtuu paljon fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia. Fyysinen liikunta ja oma kyky itsenäiseen liikkumiseen voivat heiketä nopeasti kaatumisen tai lihasten surkastumisen vuoksi. Nämä asiat ...
Aluekeittiö Karpalon ruokatuotantoprosessien tunnistaminen ja kuvaaminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Kehittämistyön tavoitteena oli tunnistaa ja kuvata Karpalon aluekeittiön ruokatuotantoprosessit. Prosessi on tapahtumaketju, jonka tuloksena syntyy hyöty asiakkaalle. Prosessit ovat olleet olemassa vaikka niitä ei ole ...
Ekotehokas ammattikeittiö, Case Anttolanhovi ja Ravintola Talli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämä opinnäytetyö on tehty osana Ekotehokas ammattikeittiö -hanketta. Työn tavoitteena on mitata eri ruoanvalmistusmenetelmillä ja -laitteilla valmistetun ruoan sähkön- ja vedenkulutusta. Sähkön- ja vedenkulutusmittauksia ...
Tule ja maista Tuukkalan paikalliset : Tuotekehitys ABC Mikkelissä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyömme tarkoituksena oli kehittää paikallisia suolaisia vitriinituotteita ja a la carte -annoksia ABC Mikkeliin. Paikallisilla tuotteilla tarkoitetaan ABC Mikkelissä kehitettyjä tuotteita. Halusimme kehittää ...
Ikääntyneen ravitsemushoito asumispalveluyksikössä : MNA-testin käyttöönotto
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on ottaa käyttöön 30 asukkaan asumispalveluyksikössä Mini Nutritional Assessment eli MNA -testi sekä tuottaa tietoa ikääntyneiden ravitsemuksesta hoitohenkilökunnalle ravitsemushoidonsuunnittelua ...
Joutsenmerkki-viikko Ravintola Tallissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Joutsenmerkin myöntämiskriteerit ovat viime vuosina tiukentuneet, minkä vuoksi luvanhaltijoiden on haettava uudelleen oikeuttaan käyttää merkkiä. Näin on myös Ravintola Tallissa. Joutsenmerkin lisäksi Talli aikoo hakea ...
Ravintola DeXin palveluiden kehittäminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Työn tavoitteena oli selvittää asiakkaiden näkemyksiä ravintolan palveluista ja niiden tulevaisuudesta. Tätä hyödyntäen kartoitettiin uusia palvelumalleja ja tuotteita, joiden avulla ravintolaa voidaan kehittää taloudellisesti ...
OIKEISIIN TÖIHIN : Ammatillisesta erityisoppilaitoksesta valmistuvan marata-alan opiskelijan työllistyminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tutkia Bovallius-ammattiopistosta valmistuvan matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijan työllistymistä perustutkinnon suorittamisen jälkeen. Tutkimuksen kohteena olevat opiskelijat ...
Välipalatarjonnan kehittäminen Case: Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi Mikkeli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön toimeksiantajana on liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi Mikkeli. Tämän opinnäytetyön
tavoitteena on selvittää liikuntakeskuksen asiakkaiden ravitsemus- ja liikuntatottumuksia. Lisäksi työssä
tutkitaan, ...