Haku
Viitteet 1-6 / 6
Open House : Osaamisen vaihtoa ja vaikuttavuutta työelämäyhteistyön avulla
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän julkaisun ensimmäisessä artikkelissa Kuninkaanniemi johdattaa lukijan ammattikorkeakoulujen vaikuttavuuden pariin ja pohtii, kuinka työelämäläheinen toiminta on osa vaikuttavuutta. Seuraavassa artikkelissa kuvataan ...
Mistä koostuvat tosimiehen eväät? : Hyvän työaikaisen syömisen edistäminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Hyvä ravitsemustila on yksi ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden kulmakivi. Yhteiskunta osallistuu terveyden edistämiseen luomalla ihmisten terveellistä syömistä ja aktiivista elämäntyyliä tukevia ympäristöjä ja olosuhteita. ...
Työmiesten työaikaiset ruokapalvelut ja syöminen työaikana
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämä raportti kuvaa Äijätiimillä duunarimiesten työaikainen ruokailu paremmaksi -hankkeen ensimmäisen toimintavuoden 2014 haastattelututkimuksen tuloksia. Hanke on sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama pilottihanke, ...
Toiminnan ja tiedonkulun mallintamisella kohti laadukkaampia kotiateriapalveluja
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Avanneleikattu terveydenhuollon asiakkaana : Posterikokoelma ajankohtaisista aiheista
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Mikkelin ammattikorkeakoulu järjesti avannehoitajakoulutuksen (30 op) lukuvuonna 2015–2016. Tämä julkaisu on kooste 21 posterista, jotka avannehoitajaksi erikoistuvat sairaanhoitajat tekivät kehittämistöinään opintojen ...
Enhancing learning outcomes evaluation : Benchmarking learning outcomes evaluation in Finland, Scotland and Kansas
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)