Haku
Viitteet 1-10 / 166
Ravintola Dexin palvelujen kehityskohteet : Kysely Mikkelin ammattikorkeakoulun kansainvälisille opiskelijoille
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää kyselylomakkeen ja haastatteluiden avulla Mikkelin ammattikorkeakoulun kansainvälisten opiskelijoiden mielipiteitä Ravintola Dexin palveluista. Pääasiallinen tarkoitus oli selvittää, ...
Punaisen Piipun Kievarin tunnettuus : Kotileipomo Siiskonen Oy
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyömme aiheena oli selvittää Kotileipomo Siiskonen Oy:n Punaisen Piipun Kievarin tunnettuutta. Kotileipomo Siiskonen Oy:n palvelut ovat uudistuneet ja laajentuneet kesällä 2009 yrityksen avatessa Punaisen Piipun ...
Suomalaisen ruoan ilta Ravintola Tallissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Tein opinnäytetyöni Ravintola Talliin, joka on Mikkelin ammattikorkeakoulun alaisuu-dessa toimiva opetusravintola restonomiopiskelijoille. Tavoitteenani oli suunnitella ja toteuttaa suomalaisen ruoan ilta vaihto-opiskelijoille. ...
Lounasruokaviikko Ravintola Tallissa saksalaiseen tapaan
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyömme tarkoituksena oli saksalaisen teemaviikon suunnittelu, kehittely sekä toteutus yhden viikon ajalle Mikkelin Ammattikorkeakouluyhtymän alaisuudessa toimivaan Ravintola Talliin. Toiminnallinen opinnäytetyömme ...
A'la Carte lista Ravintola Talliin
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2009)
Työni tarkoituksena oli tehdä Ravintola Tallille uusi a’la carte lista, joka tuottaa mahdollisimman vähän hävikkiä ja annosten raaka-ainekustannukset ovat mahdollisimman pienet. Tarkoituksena oli myös tehdä annosten vakiointi ...
Asiakaspalvelun laadun varmistaminen ravintolassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämä opinnäytetyö käsittelee asiakaspalvelun laatua ja miten se toteutuu ravintolassa. Työn päätarkoituksena on selvittää asiakaspalvelun laadun nykytila ja löytää mahdolliset ongelmakohdat. Toisena tarkoituksena on luoda ...
Ravitsemuskasvatus ammattikorkeakouluravintolassa – Ruokapalveluhenkilökunnan rooli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyömme on osa Mikkelin ammattikorkeakoulun ympäristö- ja ravitsemisalan selvitystä opiskeli-joidenruokailusta sekä elintavoista. Tarkoituksenamme oli selvittää Mikkelin ammattikorkeakoulun ruokapalveluhenkilökunnan ...
Turvallista ruokaa keliaakikolle pitopalvelussa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön aiheena oli tehdä tutkimus siitä kuinka turvallisesti keliaakikko voi syödä pitopalvelun järjestämissä juhlissa. Työn toimeksiantajana oli Keliakialiitto ry. Työni oli kvalitatiivinen tutkimus, jossa selvitin ...
Ammattikeittiöt ja lähiruoka Etelä-Karjalassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Suomalainen ruokakulttuuri ja sen edistäminen on julkisessa keskustelussa esillä jatkuvasti. Lähellä tuotettujen elintarvikkeiden käytön lisääminen kotitalouksissa ja ammattikeittiöissä on merkittävä osa tätä keskustelua ...
Selviytymisoppaan laatiminen Double Degree-opiskelijoille
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyömme toimeksiantajana oli Mikkelin ammattikorkeakoulun ympäristö- ja ravitsemisalan laitos. Tavoitteenamme oli selvittää minkälaista tietoa Suomeen saapuvat ulkomaalaiset opiskelijat tarvit-sevat Suomesta ja ...