Haku
Viitteet 1-2 / 2
Särvintä järvestä - vajaasti hyödynnettyä järvikalaa ruokalistalle
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Ruoka on noussut kuluvana vuonna poikkeuksellisen usein keskusteluun. Valveutuneet kuluttajat ovat kiinnostuneita ruoan alkuperästä. He haluavat tietää ruoan tuottajan ja ovat kiinnostuneita tuoteselosteiden oikeellisuudesta. ...
Lappeenrannan Steinerkoulun Vihreä Lippu -projekti : Oppilaiden ympäristöasenteissa ja -tietoisuudessa tapahtunut muutos ensimmäisen vuoden aikana
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tiivistelmä
Lappeenrannan Steinerkoulu lähti mukaan Vihreä Lipun ympäristöohjelmaan syksyllä 2010. Päätöksen takana oli sekä opettajien että koulun johtokunnan toive ympäristökasvatusohjelman aloittamisesta koulussa. ...