Haku
Viitteet 1-10 / 25
Asiakaspalvelun laadun varmistaminen ravintolassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämä opinnäytetyö käsittelee asiakaspalvelun laatua ja miten se toteutuu ravintolassa. Työn päätarkoituksena on selvittää asiakaspalvelun laadun nykytila ja löytää mahdolliset ongelmakohdat. Toisena tarkoituksena on luoda ...
Ruokapalveluiden asiakastyytyväisyyden mittaaminen : Case: Mikkelin terveyskeskus ja Moision sairaala
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia Mikkelin terveyskeskuksen ja Moision sairaalan potilaiden tyytyväisyyttä potilasruokaan ja - ruokailuun. Valtion ravitsemusneuvottelukunnan (2010) suosituksen mukaan asiakastyytyväisyyskysely ...
Elintavoilla elinvoimaa yötyöhön
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Epätyypilliset ja monimuotoiset työajat ovat lisääntyneet jatkuvasti myös Suomessa. Jo joka kolmas palkansaaja tekee vuorotyötä; heistä kolmannes myös yötyötä. Epäsäännölliset työajat kuormittavat työntekijää normaalia ...
Vanhusten ruokailuun vaikuttavat tekijät
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Ikääntymisen seurauksena kehossamme tapahtuu paljon fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia. Fyysinen liikunta ja oma kyky itsenäiseen liikkumiseen voivat heiketä nopeasti kaatumisen tai lihasten surkastumisen vuoksi. Nämä asiat ...
Drinkkilistojen kehittäminen lähituotteista
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön aiheena on drinkkilistojen kehittäminen lähituotteista. Drinkkilistat kehitettiin kahteen Osuuskauppa Suur-Savon ravintolaan: Bar’n’Night Vaakunaan ja Bistro Bariin. Drinkkilistoissa käytettiin neljän ...
Puhtaanapidon toimintojen kehittäminen, : Case kylpylähotelli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää koko kylpylähotellin puhtaanapitoa. Puhtaanapito on jaettu kahden toimijan kesken, hotellin omalla henkilökunnalla toimivaan loma-asuntosiivoukseen ja päärakennuksessa toimivaan ...
Asiakkaita lisää yöravintolaan havainnointia ja mielikuvakyselyä apuna käyttäen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli löytää keinoja asiakkaiden lisäämiseen ja kehitysideoita Itä-Suomessa ketjuhotellin yhteydessä sijaitsevalle yöravintolalle. Lisäksi opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia ravintola-alan ...
Torres -viinibaarin ja -tastingin suunnittelu ja markkinointi
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa uudenlainen palvelukonsepti Konsertti- ja kong-ressitalo Mikaeliin. Ravintola Mikaeliin suunniteltiin Torres-viinibaari, koska toimeksiantaja Oxa-Ravintolat Oy:n ...
Makuja ja murusia maailmalta -ruokaohjekirjanen lapsille : Savonlinnan 4H-yhdistykselle
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Opinnäytetyöni aiheena on kuvitettu lasten ruokaohjekirjanen. Makuja ja murusia maailmalta- ruokaohjekirjasen toteutus tapahtui itsenäisesti. Toimeksiantajana oli Savonlinnan 4H-yhdistys. Työn tavoitteena oli yhdistää omat ...
Tuotantokeittiö toimivaksi : Kohti tiimimäistä työtapaa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Kehittämistyön tavoitteena oli saada yhdeksän työntekijän muodostama kunnallinen tuotantokeittiö toimivaksi työyhteisöksi ja luoda sille tiimiytyksen perusedellytykset. Työyhteisön toimivuuden lähtökohtana oli työyhteisön ...