Haku
Viitteet 1-4 / 4
Elintarvikevalvonnan vaikuttavuus Hyvinkäällä 2003-2013
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Kunnallisen elintarvikevalvonnan henkilöresurssit on nähty Suomessa 2000–luvulla valvontatarpeeseen nähden puutteelliseksi. Hyvinkään kaupunki on lisännyt ympäristöterveydenhuollon henkilöresursseja suunnitelmallisesti ...
Yhteistyön sujuvuus Lahden kaupungin terveydensuojelussa : Yhteistoiminnan kehittämistarveselvitys
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Yhteistyö on tärkeässä asemassa kunnallisen ympäristöterveydenhuollon tehtäväkentällä moninaisten tehtävien suorittamisessa, kuten tiedonkulun parantamiseksi ja eri organisaatioiden työtehtävien ja toimi-joiden tuntemuksen ...
Päivittäistavarakaupan energiasäästömahdollisuuksien hyödyntäminen saneerauksen kautta
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Ympäristölainsäädännön tiukentaminen aiheuttaa muutoksia päivittäistavarakaupoissa käytetyille kylmäjärjestelmille. Nykyisten kylmäjärjestelmien fluorattujen kylmäaineiden saatavuuteen ja käyttöön on tulossa rajoituksia ...
ELINTARVIKEVALVONTATIETOJEN JULKISUUDEN VAIKUTUKSET
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2015)
Elintarvikevalvontatietojen järjestelmällinen julkaiseminen aloitettiin Suomessa toukokuussa 2013. Julkaisemisen tavoitteena on muun muassa kertoa kuluttajille elintarvikehuoneistojen hygieenisestä tasosta, lisätä valvonnan ...