Haku
Viitteet 1-6 / 6
Monimuotoinen työyhteisö. Ratkaisu Horeca-alan työvoimatarpeeseen?
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Hotelli-, ravintola- ja cateringalalla on pula ammattitaitoisista työntekijöistä, eikä työvoimansaanti helpotu lähitulevaisuudessakaan eläköitymisen kiihtyessä työvoimavaltaisella alalla. Tutkimuksen tarkoituksena oli ...
HARJOITUSRAVINTOLAN KÄYTETTÄVYYS : case Inno
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tutkia Etelä-Savon ammattiopiston harjoitusravintola Innon käytettävyyttä käyttäjien näkökulmasta. Tilojen käyttäjiä olivat sisäiset asiakkaat, asiakkaita palvelevat tarjoilija- ja ...
Kotipalvelun laadunhallintajärjestelmä yrityksen kehittämisen välineenä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tutkimuksella selvitetään sertifioitujen kotityöpalveluyrittäjien kokemuksia laatutyöhön osallistumisen vaikutuksista yritysten toimintaan, palveluihin ja niiden laatuun sekä liiketoimintaan. Lisäksi kootaan tietoa ...
Kokonaisarkkitehtuuri ruokapalvelun toiminnan ja tietojärjestelmien apuvälineenä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli pilotoida kokonaisarkkitehtuurimenetelmää Ruokapalvelun liikelaitos Caterinassa. Caterinan toimintaympäristöön tulevat vaikuttamaan mm. Keski-Suomen sairaanhoitopiiris-sä tehty päätös uuden ...
Ruokatuotannon laitteiden ja ohjelmistojen käytön tehostaminen : Case: Ravintola Talli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämä opinnäytetyö on kehittämistyö, joka tehtiin Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy kampusalueella toimivalle Ravintola Tallille. Ravintola Talli avattiin syyskuussa 2004 ja se toimii tuotantoyksikkönä sekä oppimisympäristönä ...
ASIAKKUUDEN HOITOMALLI MKN YRITYSPALVELUISSA
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tiivistelmä
Opinnäytetyöni oli kehittämistehtävä, jonka tavoitteena oli saada Etelä-Karjalan maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen yritysneuvontaan toimintamalli asiakkuuksien solmimiseen ja pitkäkestoisempaan ...