Haku
Viitteet 1-10 / 28
Ravintola Dexin palvelujen kehityskohteet : Kysely Mikkelin ammattikorkeakoulun kansainvälisille opiskelijoille
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää kyselylomakkeen ja haastatteluiden avulla Mikkelin ammattikorkeakoulun kansainvälisten opiskelijoiden mielipiteitä Ravintola Dexin palveluista. Pääasiallinen tarkoitus oli selvittää, ...
FoodRus - Venäläisten matkailijoiden käsitykset paikallisuudesta, ympäristöystävällisyydestä ja luonnonmukaisuudesta matkailun kontekstissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Venäläisten matkailijoiden määrä Suomessa on kasvanut vuosittain. Heistä 61 % on vieraillut Itä-Suomessa, johon Etelä-Savo kuuluu. Tällä alueella matkailijat ovat kuluttaneet runsaasti rahaa elintarvik-keisiin. Paikalliset ...
Viestinnän kehittäminen tapahtumaprosessissa : Case Siilinjärven seurakunta
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyö on kehittämistyö Siilinjärven seurakunnalle. Työn tarkoituksena oli tuoda esille niitä asioita,
jotka hidastavat tai ovat esteenä tiedon kulussa tapahtumien järjestämisen aikana. Kehittämistyön
keskeinen ...
Keittiöergonomian kehittäminen : Case ravintola Porrassalmi
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää keittiön ergonomisia olosuhteita ja täten vaikuttaa keittiötyöntekijöiden työhyvinvointiin ja mahdollisesti vähentää tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. Kehittämiskohteena oli ...
Majoituspalveluiden asiakaslähtöinen kehittäminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Nykyajan palveluissa korostuu asiakkaan aktiivinen rooli palvelutoiminnossa. Asiakkaiden odotukset ja toiveet ovat kasvaneet palvelualalla. Käyttäjälähtöisyys ja palvelumuotoilu antavat uutta näkökulmaa palveluiden ...
Ekotehokas ammattikeittiö, Case Anttolanhovi ja Ravintola Talli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämä opinnäytetyö on tehty osana Ekotehokas ammattikeittiö -hanketta. Työn tavoitteena on mitata eri ruoanvalmistusmenetelmillä ja -laitteilla valmistetun ruoan sähkön- ja vedenkulutusta. Sähkön- ja vedenkulutusmittauksia ...
Kemikaaliturvallisuuden hallinnan kehittäminen hotellissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Majoitus- ja ravitsemisalan työntekijä käsittelee päivittäin työssään erilaisia kemikaaleja pesu- ja puhdistusaineiden muodossa. Kemikaalien päivittäinen käyttö työpaikalla vaatii työntekijöiltä ennakkotietämystä kemikaalin ...
Business Project: Increasing DeXi’s competitiveness through the “Russian days event”
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Businesses in the domain of catering will be successful if they aim to meet the desires of customers concerning products and services. Mass catering enterprises must constantly learn from the experiences of competitors at ...
Mobiilisen kanta-asiakasjärjestelmän käyttöönotto yöravintolassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tuoda mobiilisovelluksena toimivaa kanta-asiakaskorttia tutuksi yökerho toimintaympäristönä huomioon ottaen. Mobiilikortti on laajasti käytössä eri toimialoilla mutta opinnäytetyötä ...
Elintarviketeollisuuden koneiden käyttöohjeet : suomeksi ja englanniksi
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyönä luotiin Keravan Kokkikartano Oy:n käytettäväksi koneiden käyttöohjeet kahdella eri kielellä, suomeksi ja englanniksi. Pääasiallisena tarkoituksena oli saada aikaan helposti omaksuttavat käyttöohjeet, jotka ...