Haku
Viitteet 1-10 / 39
Pakolaisten kotoutumissuunnitelman toteutuksen ja palveluverkoston toiminnan kehittäminen Savonlinnassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Kotoutuminen tarkoittaa tilannetta, jossa vähemmistökulttuurin piirissä kasvaneet ihmiset eivät eristäydy, syrjäydy eivätkä sulaudu enemmistökulttuuriin, vaan ovat kiinteässä vuorovaikutuksessa enemmistökulttuurin kanssa ...
Punaisen Piipun Kievarin tunnettuus : Kotileipomo Siiskonen Oy
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyömme aiheena oli selvittää Kotileipomo Siiskonen Oy:n Punaisen Piipun Kievarin tunnettuutta. Kotileipomo Siiskonen Oy:n palvelut ovat uudistuneet ja laajentuneet kesällä 2009 yrityksen avatessa Punaisen Piipun ...
Suomalaisen ruoan ilta Ravintola Tallissa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Tein opinnäytetyöni Ravintola Talliin, joka on Mikkelin ammattikorkeakoulun alaisuu-dessa toimiva opetusravintola restonomiopiskelijoille. Tavoitteenani oli suunnitella ja toteuttaa suomalaisen ruoan ilta vaihto-opiskelijoille. ...
Ympäristöaapinen lähiruoan ja siivouksen ammattilaisille : Mikkelin ruoka- ja puhtauspalveluiden ympäristöohjelma
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Laajan vaikuttavuuden vuoksi julkisilla organisaatioilla (valtio ja kunnat) on erityinen rooli hyvinvoinnin edistäjänä, uusien innovaatioiden lanseeraajana sekä kielteisten ympäristövaikutusten pienentäjänä. Tämän opinnäytetyön ...
Ravitsemuskasvatus ammattikorkeakouluravintolassa – Ruokapalveluhenkilökunnan rooli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyömme on osa Mikkelin ammattikorkeakoulun ympäristö- ja ravitsemisalan selvitystä opiskeli-joidenruokailusta sekä elintavoista. Tarkoituksenamme oli selvittää Mikkelin ammattikorkeakoulun ruokapalveluhenkilökunnan ...
Turvallista ruokaa keliaakikolle pitopalvelussa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön aiheena oli tehdä tutkimus siitä kuinka turvallisesti keliaakikko voi syödä pitopalvelun järjestämissä juhlissa. Työn toimeksiantajana oli Keliakialiitto ry. Työni oli kvalitatiivinen tutkimus, jossa selvitin ...
Ammattikeittiöt ja lähiruoka Etelä-Karjalassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Suomalainen ruokakulttuuri ja sen edistäminen on julkisessa keskustelussa esillä jatkuvasti. Lähellä tuotettujen elintarvikkeiden käytön lisääminen kotitalouksissa ja ammattikeittiöissä on merkittävä osa tätä keskustelua ...
Selviytymisoppaan laatiminen Double Degree-opiskelijoille
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyömme toimeksiantajana oli Mikkelin ammattikorkeakoulun ympäristö- ja ravitsemisalan laitos. Tavoitteenamme oli selvittää minkälaista tietoa Suomeen saapuvat ulkomaalaiset opiskelijat tarvit-sevat Suomesta ja ...
Ruokatottumukset osana integraatiota : Irakilaisten naisten ajatuksia
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyöni tavoitteena oli selvittää, onko ruokatottumuksilla merkitystä maahanmuuttajien integroitumiseen Suomessa. Opinnäytetyössäni on kaksi tutkimuskysymystä: ruokatottumusten muutos uudessa kotimaassa, ja suoma-laisen ...
RUOKATUOTANTO-SUUNNITELMA : Power Cup Savonlinna 2008
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää ruokatuotannon suunnittelua suurtapahtumille. Malliksi otin Power cup -tapahtuman Savonlinnassa 2008. Power cup -tapahtuma järjestetään joka vuosi, kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna ...