Haku
Viitteet 1-10 / 28
Kasvisruokaa peruskouluun - viisi uutta kasvisruokaohjetta
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää viisi kasvisruokaohjetta ja niille ateriakokonaisuudet Ristiinan kunnan koulukeskukselle. Ateriakokonaisuuksien tuli olla valtion virallisten kouluruo-kasuositusten (2008) ...
Tapahtuman ruokaturvallisuuden selvittäminen toiminnanharjoittajannäkökulmasta
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tapahtumien järjestäminen ja tilapäisolosuhteissa työskentely on arkipäivää yhä useammalle ruokapal-velualan toimijalle. Toiminnanharjoittajilla on tullut olla omavalvontasuunnitelma vuodesta 1995. Vuonna 2011 elintarvikelakiin ...
Monimuotoinen työyhteisö. Ratkaisu Horeca-alan työvoimatarpeeseen?
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Hotelli-, ravintola- ja cateringalalla on pula ammattitaitoisista työntekijöistä, eikä työvoimansaanti helpotu lähitulevaisuudessakaan eläköitymisen kiihtyessä työvoimavaltaisella alalla. Tutkimuksen tarkoituksena oli ...
Asiakastyytyväisyystutkimus : Vilee Puoti & Bistro
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa ravintolan Vilee Puoti & Bistro asiakastyytyväisyyttä ravinto-lan, puodin sekä asiakkaiden tarpeiden osalta. Työssä tutkittiin, kuinka tuotteita ja palveluja voitaisiin kehittää ...
Suunnittelusta työn toteuttamiseen : toimistosiivouksen kehittäminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Kehittämistyön tavoitteena oli luoda uusi toimintamalli, jolla kehitetään suunnittelu- ja palveluprosessin välistä tiedonsiirtoa sekä toimintaa.
Kehittämistyö toteutettiin toiminnallisena opinnäytetyönä ja keskeinen ...
HARJOITUSRAVINTOLAN KÄYTETTÄVYYS : case Inno
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tutkia Etelä-Savon ammattiopiston harjoitusravintola Innon käytettävyyttä käyttäjien näkökulmasta. Tilojen käyttäjiä olivat sisäiset asiakkaat, asiakkaita palvelevat tarjoilija- ja ...
Sosiaalinen media Mikkelin alueen ravintola-alan yritysten markkinoinnissa : Kuinka sosiaalisen mediaa hyödynnetään?
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Markkinointi on suuressa muutosvaiheessa ja vanhat markkinointikanavat (radio, televisio, sanomalehdet) ovat menettämässä merkitystään samalla kun Internetistä ja siellä toimivat erilaiset palvelut ovat nousseet suureen ...
Kotipalvelun laadunhallintajärjestelmä yrityksen kehittämisen välineenä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tutkimuksella selvitetään sertifioitujen kotityöpalveluyrittäjien kokemuksia laatutyöhön osallistumisen vaikutuksista yritysten toimintaan, palveluihin ja niiden laatuun sekä liiketoimintaan. Lisäksi kootaan tietoa ...
Mikkelin palvelukartta 2011 : mikkelin alueen ruoka- ja juomapalveluja
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa kaikki Mikkelin alueen juoma- ja ruokapalvelualan yritykset, jotka oli rajattu tutkimusalueeseen. Tavoitteena oli luoda palvelukartta eli hakupalvelu-verkkosivut, josta käyttäjä ...
Puhdistuspalvelualan markkinointi nuorille
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön ensisijaisena tehtävänä oli markkinoida Etelä- Kymenlaakson ammattiopistolla syksyllä 2012 alkavaa kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoa, josta valmistuu kodinhuol-tajia. Sen lisäksi tarkoituksena ...