Haku
Viitteet 1-10 / 21
Laadun vuoksi III : Mikkelin ammattikorkeakoulu laadunhallinnan kehittäjänä, vuodet 2013–2016
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Mikkelin ammattikorkeakoulun (Mamk) laatujärjestelmää on vuosien mittaan osaltaan kehitetty myös tuottamalla itse laatujulkaisuja ja osallistumalla yhteistyöjulkaisuihin muiden korkeakoulujen edustajien kanssa. Kautta ...
Kuhan kokeilin : kansainvälisyys, kielet ja viestintä ammattikorkeakoulussa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Mikkelin ammattikorkeakoulun (Mamkin) julkaisuohjeessa kerrotaan julkaisutoiminnan tarkoituksesta seuraavasti: "Mikkelin ammattikorkeakoulu tiedottaa julkaisutoimintansa kautta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnastaan ...
Veden ja ilman monitorointi ympäristön tilan turvaamiseksi Etelä-Savossa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Digitaalisuudella tuottavuutta työelämään
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Kilpailukyvyn ylläpitämiseksi yrityksiltä vaaditaan uusiutumiskykyä ja jatkuvaa toiminnan kehittämistä. Yritykset hakevat uusia ratkaisuja ja tehokkuutta toimintaansa, kun samaan aikaan työntekijöiden hyvinvointi nousee ...
Ammattikorkeakoulun opettajuus muutoksessa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Viimeisen vuosikymmenen aikana ammattikorkeakouluopetus on muuttunut perinteisestä opettajavetoisesta luokkahuoneopetuksesta enemmän opiskelijakeskeisemmäksi. Oppimiskäsitykset ovat muuttuneet, ja sen myötä oppimista tukevat ...
Luonnon hyvinvointivaikutukset : hyödynnä tietoa matkailuliiketoiminnassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Hyvinvointimatkailijat etsivät jatkuvasti uusia kokemuksia ja tapoja edistää omaa hyvinvointiaan. Suomi vastaa kysyntään luontoon perustuvalla hyvinvointimatkailutarjonnalla. Kansainvälisesti luonnon hyvinvointivaikutukset ...
Mistä koostuvat tosimiehen eväät? : Hyvän työaikaisen syömisen edistäminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Hyvä ravitsemustila on yksi ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden kulmakivi. Yhteiskunta osallistuu terveyden edistämiseen luomalla ihmisten terveellistä syömistä ja aktiivista elämäntyyliä tukevia ympäristöjä ja olosuhteita. ...
Luomun käyttäjän käsikirja : Viesti luomusta oikein -hanke
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Metsä, ympäristö ja energia : Soveltavaa tutkimusta ja tuotekehitystä - vuosijulkaisu 2016
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Mikkelin ammattikorkeakoulu tarjoaa monipuolisen koulutuksen lisäksi soveltavaa työelämän ja julkisen sektorin kanssa verkostoitunutta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä monipuolisia palveluja. Mikkelin ...
Ruokapalveluyritysten prosesseja petraamalla työhyvinvointia
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Yritystoiminta Etelä-Savossa on runsasta ja se on hyvin pk- valtaista toimintaa. Majoitus- ja ravitsemispalveluja tarjoavat mikro- ja pk-yritykset ovat usein perhelähtöisiä yrityksiä ja ulkopuolista työvoimaa on käytössä ...