Haku
Viitteet 1-10 / 30
Pakolaisten kotoutumissuunnitelman toteutuksen ja palveluverkoston toiminnan kehittäminen Savonlinnassa
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Kotoutuminen tarkoittaa tilannetta, jossa vähemmistökulttuurin piirissä kasvaneet ihmiset eivät eristäydy, syrjäydy eivätkä sulaudu enemmistökulttuuriin, vaan ovat kiinteässä vuorovaikutuksessa enemmistökulttuurin kanssa ...
Ympäristöaapinen lähiruoan ja siivouksen ammattilaisille : Mikkelin ruoka- ja puhtauspalveluiden ympäristöohjelma
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2010)
Laajan vaikuttavuuden vuoksi julkisilla organisaatioilla (valtio ja kunnat) on erityinen rooli hyvinvoinnin edistäjänä, uusien innovaatioiden lanseeraajana sekä kielteisten ympäristövaikutusten pienentäjänä. Tämän opinnäytetyön ...
Etelä-Savon käsityöyritysten kehittämistarpeet ja niiden hankkeistus
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän työn tavoitteena oli löytää ne keinot, millä eteläsavolaisen käsityöyrittäjyyden edellytyksiä voidaan parantaa. Puolistrukturoitua teemahaastattelua käyttäen selvitettiin, mitä asioita käsityöyrittäjät itse pitävät ...
Monimuotoinen työyhteisö. Ratkaisu Horeca-alan työvoimatarpeeseen?
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Hotelli-, ravintola- ja cateringalalla on pula ammattitaitoisista työntekijöistä, eikä työvoimansaanti helpotu lähitulevaisuudessakaan eläköitymisen kiihtyessä työvoimavaltaisella alalla. Tutkimuksen tarkoituksena oli ...
Puhtaanapidon toimintojen kehittäminen, : Case kylpylähotelli
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää koko kylpylähotellin puhtaanapitoa. Puhtaanapito on jaettu kahden toimijan kesken, hotellin omalla henkilökunnalla toimivaan loma-asuntosiivoukseen ja päärakennuksessa toimivaan ...
Palvelujen koettu kokonaislaatu : Case: L&T Tapahtumapalvelut
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2011)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Lassila & Tikanojan (myöhemmin myös L&T) Tapahtumapalveluiden palvelun laatua ja asiakkaiden kokemuksia palvelun tuotantoprosessista. Tarkoituksena oli myös kerätä asiakkailta ...
HARJOITUSRAVINTOLAN KÄYTETTÄVYYS : case Inno
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tutkia Etelä-Savon ammattiopiston harjoitusravintola Innon käytettävyyttä käyttäjien näkökulmasta. Tilojen käyttäjiä olivat sisäiset asiakkaat, asiakkaita palvelevat tarjoilija- ja ...
Puhdistuspalvelualan erikoisammattitutkinnot työelämän kehtittämisessä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Työelämän kiristyvä kilpailu tuo haastetta koulutukselle ja tutkinnoille. Puhdistuspalvelualan muutokset keskittyvät koko palvelutuotannon kehittämiseen puhtauden tuottamisen lisäksi. Yritykset tarvitsevat tehostuneeseen ...
Kotipalvelun laadunhallintajärjestelmä yrityksen kehittämisen välineenä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tutkimuksella selvitetään sertifioitujen kotityöpalveluyrittäjien kokemuksia laatutyöhön osallistumisen vaikutuksista yritysten toimintaan, palveluihin ja niiden laatuun sekä liiketoimintaan. Lisäksi kootaan tietoa ...
Kokonaisarkkitehtuuri ruokapalvelun toiminnan ja tietojärjestelmien apuvälineenä
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli pilotoida kokonaisarkkitehtuurimenetelmää Ruokapalvelun liikelaitos Caterinassa. Caterinan toimintaympäristöön tulevat vaikuttamaan mm. Keski-Suomen sairaanhoitopiiris-sä tehty päätös uuden ...