Haku
Viitteet 1-2 / 2
Mistä koostuvat tosimiehen eväät? : Hyvän työaikaisen syömisen edistäminen
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Hyvä ravitsemustila on yksi ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden kulmakivi. Yhteiskunta osallistuu terveyden edistämiseen luomalla ihmisten terveellistä syömistä ja aktiivista elämäntyyliä tukevia ympäristöjä ja olosuhteita. ...
Avanneleikattu terveydenhuollon asiakkaana : Posterikokoelma ajankohtaisista aiheista
(Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2016)
Mikkelin ammattikorkeakoulu järjesti avannehoitajakoulutuksen (30 op) lukuvuonna 2015–2016. Tämä julkaisu on kooste 21 posterista, jotka avannehoitajaksi erikoistuvat sairaanhoitajat tekivät kehittämistöinään opintojen ...