Haku
Viitteet 1-3 / 3
Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen
(Oulun ammattikorkeakoulu, Oamk, 2019)
Suomalaisten keruutuotteiden ja luomukeruutuotteiden kysyntä kasvaa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Tarjonnan kasvattaminen edellyttää luomuraaka-aineen saatavuuden kehittämistä, johon kuuluu olennaisena osana ...
Kuoretta ruokapöytään – kyllä, kiitos! Kuoreen matka kalastajalta kuluttajalle
(Oulun ammattikorkeakoulu, Oamk, 2020)
Kotimaisten vajaasti hyödynnettyjen luonnonkalalajien elintarvikekäyttö on ajankohtainen aihe lähiruokaa arvostavassa ja ympäristötietoisessa yhteiskunnassa. Kasvavan kysynnän mahdollisuudet voidaan realisoida kaupalliseksi ...
Tuloksia MUUVI-hankkeesta : Muutoskyvykkyyttä, vihreää siirtymää ja digitalisaatiota mikro- ja pk-yrityksiin
(Oulun ammattikorkeakoulu, 2024)
Viime vuosien kriisien mukanaan tuomat toimintaympäristön muutokset ovat vaikuttaneet mikro- ja pk-yritysten toimintaedellytyksiin ja kilpailukykyyn. Muutokset edellyttävät yrityksiltä uudistumista ja uuden tiedon omaksuminen ...