Ravintolan sisustussuunnitelma viherkasvein
Henelius, Jasmine (2019)
Henelius, Jasmine
2019
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2019112722773
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2019112722773
Tiivistelmä
Opinnäytetyöni aiheena on tehdä sisustussuunnitelma ravintolalle, jossa viherkasveilla on pääpainopiste. Työn luonne on produktio, ja se toteutetaan todelliselle asiakkaalle.
Tämä opinnäytetyö käsittelee ravintolan sisustussuunnitelmaa kuvaten suunnitteluprosessin vaiheita aina aloituksesta valmiiseen tuotokseen asti. Työn tavoitteena on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja toiveet, tuottaa liikeideaa tukeva suunnitelma, erottua kilpailijoista ja siten lisätä ravintolan yleistä viihtyvyyttä. The subject of my thesis is to make interior design to a restaurant where green plants have top focus. Job character is production, and it will be execute to real client.
This thesis is handling restaurants interior design by desciribing steps of design process from beginning to finnished output. Goal of work is to survey clients need and wishes, produce design that supports business idea, stand out from competitors and thereby add general comfort in restaurant.
Tämä opinnäytetyö käsittelee ravintolan sisustussuunnitelmaa kuvaten suunnitteluprosessin vaiheita aina aloituksesta valmiiseen tuotokseen asti. Työn tavoitteena on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja toiveet, tuottaa liikeideaa tukeva suunnitelma, erottua kilpailijoista ja siten lisätä ravintolan yleistä viihtyvyyttä.
This thesis is handling restaurants interior design by desciribing steps of design process from beginning to finnished output. Goal of work is to survey clients need and wishes, produce design that supports business idea, stand out from competitors and thereby add general comfort in restaurant.