Haku
Viitteet 1-10 / 136
Tulevaisuuden trendit hotellialalla : ylemmän johdon käsityksiä
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten digitalisaatio ja robotisaatio vaikuttavat tulevaisuuden toimintaympäristöön hotellialalla. Tavoitteena oli myöskin selvittää, millaisia muutoksia tulevaisuuden muuttuvan ...
Marketing plan for a “Tangiers Lounge” Hookah Lounge in the US, California
(2020)
The main objective of the research was to study the key aspects of developing a marketing plan and to create as the result a clear marketing guideline for the ART Hookah Family company: the brand that launches its new ...
Tapahtuman suunnitteleminen : LaGeR ry:n 5. vuosijuhlat
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää perehdytysopas opiskelijayhdistys LaGeR ry:n 5. vuosijuhlien järjestämistä varten. Yhdistyksellä ei ollut käytössään ohjeistusta vuosijuhlien järjestämiseen, joten opinnäytetyössä ...
Room attributes improvement in Hotel Salpa
(2021)
The aim of the thesis is to define customer satisfaction about the rooms in Hotel Salpa. This study will provide the current satisfaction for certain customers that visited the hotel. As well, the study will propose some ...
Päiväkirjamuotoinen opinnäytetyö : Oppiminen tapahtumaprojekteissa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tuoda esille tapahtumaprojekteissa työskentelyn kautta syntyneistä opeista ja kokemuksista. Tavoitteena oli tuoda esille tapahtuma-alan ja tapahtumaprojekteissa työskentelyn monipuolisuutta ...
The differences in restaurant managers’ responsibilities between independent formal restaurants and hotel restaurants in Finland
(2020)
The objective of the research is to show the differences in responsibilities of managers who run different types of restaurants, which are independent formal restaurants and hotel restaurants in Finland. Simultaneously, ...
Ekologisuuden ja ympäristösertifikaattien merkitys Hotel Haagan asiakkaille
(2020)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli selvittää ekologisuuden ja ympäristösertifikaattien merkitystä Hotel Haagan asiakkaille. Päätutkimuskysymyksenä oli vaikuttavatko Hotel Haagan ympäristösertifikaatit ja ympäristöystävällisyys ...
Tapahtumajärjestämisen ABC : kuinka päästä tapahtumajärjestämisessä alkuun Lahden talousalueella
(2020)
Tapahtumanjärjestäminen ja siihen liittyvät lainalaisuudet ovat pitkään olleet hämärän peitossa, ja tie onnistuneeseen tapahtumajärjestämiseen on auennut vain harvoille ja valituille. Opinnäytetyön pääajatus oli luoda ...
On authenticity and adaptation of Vietnamese cuisine in Finland : project Nam
(2020)
With the positive growth in number of ethnic restaurants in Finland, the Finns are getting more open to new tastes and cuisines. The purposes of this research were to find out the opinions of Finnish people about authentic ...
Customer satisfaction in the Hotel Leikari
(2020)
This is a research thesis done in cooperation with a hotel. The thesis was conducted to examine current customer satisfaction in the Hotel Leikari. The purpose of the thesis is to find out information through a customer ...