Haku
Viitteet 1-10 / 10
Koira ravintolan tai kahvilan tiloissa - riski vai vetovoimatekijä? : Päijäthämäläisten yrittäjien suhtautuminen koiraystävällisyyteen
(2021)
Opinnäytetyö tutki Päijät-Hämeen ravintola- ja kahvilayrittäjien suhtautumista koiran kanssa vieraileviin asiakkaisiin. Tavoitteena oli myös selvittää millaisia riskejä ja positiivisia vaikutuksia koiraystävällisen palvelun ...
Angus Steak & Winen lounaan kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia Lappeenrannassa sijaitsevan ravintola Angus Steak & Winen asiakastyytyväisyyttä lounaan osalta. Tutkimuksen tarkoituksena oli tutkia asiakkaiden tyytyväisyyttä lounaan nykytilaan ...
Scandic Kouvolan ravintola Bistron lisämyynti vastaanotossa
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää hotelli Scandic Kouvolan ravintola Bistron lisämyyntiä vastaanottotyössä. Tutkimuksen tarkoituksena oli kerätä tietoa vastaanotossa tapahtuvasta lisämyynnistä, asiakkaiden ostopolusta ...
Asiakaspalvelukoulutuksen suunnittelu ja toteutus : Case: Amarillo Lahti
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa kaksi asiakaspalvelukoulutusta Amarillo Lahden ravintolatyöntekijöille. Lahden Amarillo kuuluu valtakunnalliseen Suomen Osuuskauppojen omistamaan Amarillo-ravintolaketjuun ...
Henkilöstötyytyväisyyden vaikutus asiakaskokemukseen hotelli- ja majoitusliiketoiminnassa
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli perehtyä henkilöstötyytyväisyyteen ja sen vaikutukseen asiakaskokemukseen sekä siihen vaikuttaviin tekijöihin hotelli- ja majoitusliiketoiminnassa. Opinnäytetyön yhteistyökumppanina toimi ...
Ruoka-aineallergikon asiakaskokemuksen muodostuminen ravintolassa
(2023)
Opinnäytetyö käsittelee ruoka-aineallergioista kärsivien henkilöiden asiakaskokemuksen muodostumista Suomessa sijaitsevissa ravintoloissa. Opinnäytetyön tarkoitus on lisätä tietoa ruoka-aineallergioista ja tuoda allergikkojen ...
Erityisruokavalioita noudattavien asiakaskokemuksia Etelä-Karjalan ravintoloissa ja kahviloissa : erityisruokavalio-opas Holiday Club Saimaan käyttöön
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli toteuttaa tutkimus erityisruokavaliota noudattavien henkilöiden asiakaskokemuksista Etelä-Karjalan alueen ravintoloissa ja kahviloissa. Tutkimus toteutettiin kyselylomakkeen avulla, minkä ...
Pienen yrityksen asiakaskokemuksen ja markkinoinnin kehittäminen : case: Lamkooma kahvila
(2023)
Tutkimuksessa keskityttiin asiakaskokemukseen, markkinointistrategiaan ja brändäykseen. Opinnäytetyössä käsiteltiin pienen kahvilan asiakaspolkua sekä brändin ja yhteenkuuluvuuden tunteen vaikutusta asiakaskokemukseen. ...
Asiakkaiden odotukset digitalisaatiosta majoitusalalla
(2023)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää majoitusalan asiakkaiden odotuksia digitalisaatiosta. Samalla pyrittiin tuottamaan hyötyä alan yritykselle ja tuomaan hyvin perusteltua, oikeaan tietoon perustuvaa lisätietoa ...
Kahviloiden tunnelmamuotoilua : tunnelmamuotoilun opas
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia, miten tunnelmamuotoilulla voidaan vaikuttaa kahvilayrityksen menestykseen ja asiakastyytyväisyyteen. Lisäksi haluttiin selvittää, millä tunnelmamuotoilun keinoilla voidaan luoda ...