Haku
Viitteet 1-5 / 5
Ruoka-aineallergikon asiakaskokemuksen muodostuminen ravintolassa
(2023)
Opinnäytetyö käsittelee ruoka-aineallergioista kärsivien henkilöiden asiakaskokemuksen muodostumista Suomessa sijaitsevissa ravintoloissa. Opinnäytetyön tarkoitus on lisätä tietoa ruoka-aineallergioista ja tuoda allergikkojen ...
Opas yrityksille : näin haet STF-edelläkävijämerkkiä
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda opas matkailun edelläkävijäyrityksille, kuinka hakea STF-edelläkävijämerkkiä aikaisemman yritysvastuun dokumentoinnin perusteella. Toimeksiantajana työlle oli LAB ammattikorkeakoulun ...
Erottautuvuudella menestykseen : lappeenrantalaisen Ravintola Ala-Nesteen joukkueruokailu
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli löytää lappeenrantalaisen Ravintola Ala-Nesteen erottautuvuustekijöitä, joilla ravintola voi mahdollisesti menestyä kilpailussa. Erottautuvuustekijöitä tarkasteltiin ravintolan tuotteiden, ...
Tuottojohtaminen kahvilaliiketoiminnassa : tuottojohtamisen suunnitelma Kahvila X:lle
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli laatia tuottojohtamisen suunnitelma lappeenrantalaiselle X:lle. Tuottojohtaminen on menetelmä, joka juontaa juurensa lentoliikenteeseen, mutta on nykyään käytössä muillakin aloilla. Ravintolan ...
Matkailun trendit ja kohderyhmä "Zoomerit" Savonlinnan seudun matkailuyritysten kiinnostuksen kohteena
(2024)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tuoda esille "zoomerien" roolia ja matkailutrendien merkitystä Savonlinnan seudun matkailuyrityksille. Työssä analysoitiin yritysten kiinnostusta kohderyhmää "zoomerit" kohtaan sekä matkailun ...