Haku
Viitteet 1-10 / 16
Kymijoen Ravintopalvelut -konsernin laadun kehittäminen ja toimintakäsikirjan laatiminen
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Kymijoen Ravintopalvelut -konsernin laatua ja laadunhallintaa. Tutkimuksen tavoitteena oli konsernin vastuuhenkilöitä haastattelemalla selvittää heidän näkemyksiään konsernin laadun ...
Oppimisympäristön kehittäminen tiimioppimisen avulla : case Saimaan ammattiopisto Sampon uusi opetusravintola
(2020)
Opinnäytetyö on tehty Saimaan ammattiopisto Sampon ravintola- ja cateringalalle ja toteutettu laadullisena tapaustutkimuksena. Kehitystyössä on myös toimintatutkimuksen piirteitä. Kehitystyön tavoitteena on luoda tiimioppimisen ...
Tulevaisuuden trendit hotellialalla : ylemmän johdon käsityksiä
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten digitalisaatio ja robotisaatio vaikuttavat tulevaisuuden toimintaympäristöön hotellialalla. Tavoitteena oli myöskin selvittää, millaisia muutoksia tulevaisuuden muuttuvan ...
Tunneälykkään esimiestyön kehittäminen : case: Suur-Seudun Osuuskaupan liikennemyymälät
(2021)
Nykyajan vaatimukset ja hektisyys luovat oman haasteensa esimiestyöhön. Hyvällä esimiehellä on tunneälyä, joka ei ole kiinni älykkyysosamäärästä. Tunneäly on taitavan johtamisen edellytys, jota on mahdollista kehittää. ...
Keskuskeittiön laadun parantaminen
(2021)
Keskuskeittiön tuotantomenetelmien ja tuotantomäärien noustessa keskuskeittiön laadussa havaittiin mittavia laatuongelmia. Osa laatuun liittyvistä ongelmista koski perusruokaa ja osa erityisruokavaliotuotantoa. Ruoan laatuun ...
Yhteistyössä on voimaa : työhyvinvointisuunnitelmasta avaimet hyvinvoivaan työyhteisöön
(2021)
Tämän toimintatutkimuksen tavoitteena oli työhyvinvointisuunnitelman laatiminen Lappeenrannan steinerkoululle. Tarkoituksena oli kehittää koulun työhyvinvointia työkonferenssimenetelmää käyttäen.
Ensimmäisenä tavoitteena ...
Työhyvinvoinnin johtaminen kerätyn tiedon avulla : case Koulutuskuntayhtymä
(2022)
Tässä opinnäytetyössä aiheena on työhyvinvoinnin johtaminen kerätyn tiedon avulla. Organisaatioissa ollaan jo hyvin pitkällä siinä, että ymmärretään työhyvinvoinnin johtamisen hyödyt strategiatasolla. Organisaatioissa ...
Ravintola-alan opettajat osaksi työelämää : Saimaan ammattiopisto Sampon tarjoilijaopiskelijoiden käytännön opetuksen toimintatapojen kehittäminen
(2022)
Ravintola-alan vetovoimaisuus on kokenut kolauksen covid-19 pandemian vaikutuksesta. Ala kärsii sekä työntekijä- että opiskelijapulasta. Ongelma on laaja ja monisyinen. Tämä opinnäytetyö lähtee ajatuksesta, jossa laajaan ...
Kampanjamarkkinoinnin projektinhallintajärjestelmä : case Vierumäki Sports Oy
(2022)
Kampanjamarkkinoinnin projektinhallintajärjestelmä on kokonaisvaltainen tietojärjestelmä ja tekninen osa markkinoinnin kokonaisuuden jäsentelyä ja johtamista. Se hallinnoi yrityksen kaikkien yksiköiden valittuja toimintoja ...
Ravintolan sähköisen pöytävarausjärjestelmän kehittäminen : case Imatran Kylpylä Oy
(2023)
Tämän opinnäytetyön aiheena oli selvittää kylpylähotelliyrityksen ravintolaosaston sähköisen pöytävarausjärjestelmän käyttäjäystävällisyyttä. Työn tavoitteena oli tutkia, millaisia ominaisuuksia on käyttäjäystävällisellä ...