"raaka-aineet" - Selaus asiasanan mukaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

    • A la carte- listan suunnittelu ravintola Kiisaan 

      Koskela, Nico (2023)
      Tämän toiminnallisen opinnäytetyön päätavoitteena on luoda a la carte- ruokalista ravintola Kiisaan sekä alatavoitteina keittiön toiminnallisen työn ohjaamisen mahdollistavat ruokalistan ruuanvalmistusohjeet, hintakortit ...
    • Attractiveness of the Finnish rail transit route : Case study: VR Group 

      Snezhkova, Viktoriya (HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2010)
      The thesis revealed development opportunities of the Finnish railway transit route for the transportation of bulk raw materials coming from Russia westbound. The thesis research aimed to investigate attractiveness of the ...
    • Kestävän ja vastuullisen ruokajärjestelmän edistäminen ruokalistasuunnittelun avulla 

      Kaipainen, Päivi (2020)
      Ammattikeittiöillä on merkittävä rooli ilmastokestävän lounasruoan ja suomalaisen ruokakulttuurin edistämisessä. Kestävässä ja vastuullisessa ruokalistasuunnittelussa käytetään monipuolisesti raaka-aineita, jotka edistävät ...
    • Raaka-aineista luksukseen 

      Krogars, Annina (2023)
      Opinnäytetyön tarkoituksena on selvittää, minkälaisia näkemyksiä ravintola-alan ammattilaisilla on puhtaisiin, kotimaisiin sekä mahdollisesti lähituotettuihin ja ympäristön kannalta vastuullisiin raaka-aineisiin perustuvasta ...
    • Öljyn ja inflaation vaikutus hopean arvoon 

      Tikka, Timo (2020)
      Tämä opinnäytetyö pyrkii hahmottamaan hopean hinnan muodostumista kahden keskeisen tutkimuskysymyksen kautta; miten öljyn hinta ja kuluttajahintaindeksi vaikuttavat hopean hintaan. Työn teoriaosuudessa käsitellään hinnan ...