Haku
Viitteet 1-10 / 150
Systeemigastronomiasta pilvikeittiöihin
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Digitalisaatio ja robotisaatio epäilyttävät, mutta olemme vasta kehityksen alkutaipaleella. Tällä hetkellä laitteista, sovelluksista ja roboteista haetaan apua tuotannon tehostamiseen ja päästöjen vähentämiseen. Tulevaisuuden ...
KiVAKO-hanke: korkeakoulut kielivarantoa kehittämässä
(Kielikoulutuspolitiikan verkosto, 2020)
Tässä artikkelissa kuvaamme opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa, 25 korkeakoulun yhteistyönä toteuttamaa KiVAKO (Kielivarannon vahvistaminen korkeakouluissa) -kärkihanketta. Kuvailemme lyhyesti hankkeen taustaa ja ...
Korona uudistaa opetusta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Tampereen ammattikorkeakoulun vararehtori Päivi Karttunen aloitti puheensa kiinnostavalla kysymyksellä: – Mitä sellaista osaamista ammattikorkeakouluilla on, jolla se voisi kilpailla Googlea vastaan?
Kone ja/tai ihminen?
(Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress oy, 2020)
Ravintolakulttuuri on muuttunut viimeisten vuosikymmenten aikana paljon. Ravitsemisala on teollistunut ja kansainvälistynyt – ainoa pysyvä asia on muutos.
Kokemuksia suomalaisten verkkokauppayritysten kansainvälistämisestä
(Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, 2020)
Tutkimus- ja kehittämistyö on jatkuvan oppimisen alusta
(Ammattikorkeakoulujen rehotrineuvosto Arene ry, 2020)
Lifelong learning is a concept much in discussions in our society. New practices for continuous learning are developed to benefit both the employee and the employer.
Research and development activities at universities ...
Työelämä on tärkeä oppimisympäristö
(Vates-säätiö sr., 2020)
Miltä hiilineutraali kiertotaloustulevaisuutemme näyttää Heurekassa?
(Hämeen ammattikorkeakoulu, 2020)
AMK-kirjastojen käyttäjäkysely 2020
(AMKIT-konsortio, 2020)
Kirjastoilla on merkittävä rooli korkeakouluissa opiskelijan arjessa. Asiakkaat kokevat, että kirjastot mahdollistavat opinnoissa etenemisen tarjoamalla käyttöön aineistoja ja helpottamalla tiedon löytymistä. Erityisesti ...
Lautasmatkoja keskiajalta nykyhetkeen
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Ravintolahistoriamme alkuna pidetään Maunu III:n majatalojen perustamismääräystä vuodelta 1279. Maunu IV Eerikinpoika määräsi 1300-luvulla, että jokaisessa kaupungissa piti olla kaksi tavernaa, joiden tuli myydä ruokaa, ...