Haku
Viitteet 1-10 / 1356
Lapsiperheen onnellistava miniloma Sokos Hotelleissa - unelmien hotellikokemus
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia, millainen on lapsiperheen onnellistava hotellikokemus Sokos Hotelleissa. Tahtotilana oli ymmärtää, millaiset asiat tuovat arvoa lapsiperheelle hotellimajoituksen aikana, jotta ...
Creating better knowledge and skills in the Maltese Hospitality Industry on how to cater for Diabetics
(2020)
According to the IDF Atlas, Malta has a 13.2% prevalence of persons suffering from diabetes amounting to 42,300 persons (2017) aged between 20 to 79 years old. This is quiet alarming since the global prevalence is 8.8%, ...
Pohjareseptiikan kehitys gluteenittomaan leipomoon
(2020)
Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Bakery Voilá lähileipomolle.
Opinnäytetyön toimeksiantona on kehittää gluteenittomien tuotteiden pohjareseptiikka neljälle tuotteelle. Reseptit kehitetään kattamaan toimeksian ...
A Junior Sommelier Course for the Maltese Catering Industry Personnel
(2020)
This thesis is a report that puts together a Junior sommelier course based on stakeholder feedback and input.
Creating Value Through Taste: The design of an Attribute Costing Based and Value-Engineering Menu fora local Fine Dining Establishment
(2017)
The primal objective of this study was to identify the set of value-creating attributes from which patrons at a local fine dining establishment derive the utmost benefit; subject to yielding the optimal cost-to-benefit ...
The Meal Experience in Casual Dining Restaurants
(2020)
This research-oriented thesis thrived from the author’s first study related to the quality of the service given in Maltese restaurants. Therefore, the main objective of this study is to empirically examine the present ...
Hotellien varautumissuunnitelmat reaktiona COVID-19 pandemiaan
(2021)
Tutkimuksen tavoite oli tutkia varautumissuunnitelmia, joita useat hotellit ovat tehneet reaktiona COVID-19 pandemiaan. Varautumissuunnitelmat ovat julkisia hotellien sivuilla, ja niissä käydään läpi hygienia- ja ...
Asiakaslähtöisen kahvilakonseptin luominen Compass Group Finland Oy:lle
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Compass Group Finland Oy:lle asiakaslähtöi-nen kahvilakonsepti, jota pystyttäisiin hyödyntämään kaikissa organisaation toimipisteissä. Organisaation antama tavoite oli luoda ...
Tulevaisuuden oppimisympäristö
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena on kehittää tulevaisuuden oppimisympäristön konsepti, jota voidaan käyttää suunnittelun pohjana tulevaisuuden oppimisympäristölle. Opetus ja ravintola-ala muuttuvat jatkuvasti ja oppimisympäristön ...
Developing a professional sommelier course at the Institute of Tourism Studies in Malta
(2020)
This is a product-based thesis aimed to create a professional sommelier curriculum that is beneficial for catering and hospitality operators who want to deliver the knowledge and service of wines and other beverages to ...