Haku
Viitteet 1-10 / 610
Etätyön kehittäminen henkilöstöohjelman mukaisesti: Case Porvoon kaupunki
(2020)
Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia, miten etätyötä tulisi kehittää, jotta Porvoon kaupungin henkilöstöohjelman mukaiset tavoitteet toteutuvat. Tutkimuksessa selvitettiin Porvoon kaupungin työntekijöiden valmiuksia ja ...
Asiakaslähtöisen kahvilakonseptin luominen Compass Group Finland Oy:lle
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Compass Group Finland Oy:lle asiakaslähtöi-nen kahvilakonsepti, jota pystyttäisiin hyödyntämään kaikissa organisaation toimipisteissä. Organisaation antama tavoite oli luoda ...
Tulevaisuuden oppimisympäristö
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena on kehittää tulevaisuuden oppimisympäristön konsepti, jota voidaan käyttää suunnittelun pohjana tulevaisuuden oppimisympäristölle. Opetus ja ravintola-ala muuttuvat jatkuvasti ja oppimisympäristön ...
Arviointityökalun kehittäminen jalkapallovalmentajan kokonaisvaltaisen valmennusosaamisen todentamiseen
(2020)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää yhdessä seurojen kanssa arviointityökalu jalkapallovalmentajan kokonaisvaltaisen valmennusosaamisen todentamiseen. Tavoitteena oli myös tutkia auttaako arviointityökalu ...
Työntekijöiden ympäristöneuvottelukunnan perustaminen ravintola-alan yritykseen
(2021)
Ravintola-alalla toimiva Soupster Family konserni on matalan hierarkian organisaatio, jonka yksiköitä johdetaan päällikkövetoisesti ja yrittäjämäisesti. Tasa-arvoisen yrityskulttuurin edistämiseksi yritysjohto haluaa ...
Jouppilanvuoren liikunta-alueen toimintasuunnitelma 2020-2030
(2020)
Jouppilanvuoren liikunta-alueen toimintasuunnitelman tekeminen vuodelle 2030 aloitettiin keväällä 2018. Virkamiestyöryhmä on käynyt asiasta palavereja, jonka jälkeen seurojen kanssa tehtiin tarvekartoitus alueen kehittämiseksi. ...
Kohti vuorovaikutteisempaa asiakaskokemusta - tapaustutkimus Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Loisteen asiakaskokemuksista
(2021)
Tässä opinnäytetyössä selvitetään Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Loisteen asiakkaiden elämyskokemusta ja sen perusteella kartoitetaan kehittämiskohteita sekä luodaan ratkaisuja niihin. Vuorovaikutteista asiakaskokemusta ...
Kasvun mahdollistaminen tuotteistuksen avulla
(2021)
Tämä opinnäytetyö on tehty NIKA Equestrian Oy:n toimeksiantona. Tavoitteena kehittää kouluratsastukseen perustuvaa palvelutuotetta: NIKA Academyn pienryhmätunteja. Yrityksellä on pienryhmätunneille suuret kasvutavoitteet ...
Kehittämismenojen käsittely First North Finland -markkinapaikalla listattujen yhtiöiden konsernitilinpäätöksissä
(2020)
Kehittämismenojen kirjaustapa vaikuttaa merkittävästi tilinpäätöksestä saatavaan taloudelliseen informaatioon. Kyseisen erän avulla voidaan muokata tilikauden tulosta ja samalla parantaa taseen antamaa kuvaa taloudellisesta ...
Viisaasti Vesillä -kampanjan kehittäminen ja vaikuttavuus
(2020)
Hukkuminen on kolmanneksi yleisin tapaturmainen kuolinsyy maailmanlaajuisesti. Suomessa hukkuu vuosittain noin 150 henkilöä. Lisäksi se on Suomessa myös edelleen yksi yleisimmistä pienten, alle kouluikäisten lasten, ...