Haku
Viitteet 1-10 / 96
Vientikoulutuksella suomalaisia elintarvikkeita maailmalle.
(Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, 2021)
Vientikoulutuksella suomalaisia elintarvikkeita maailmalle Suomen elintarvikevienti tarvitsee osaajia. Elintarvikkeiden viennin arvo Suomessa on ollut suhteellisen pieni verrattuna toimialan liikevaihtoon. Tavoitteena onkin ...
Jatkuva oppiminen oppilaitosten ulkopuolella – yhteisiä tulkintoja ja merkityksiä rakentamassa
(Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö sr, 2021)
Tarkastelemme tässä tutkimuksessa jatkuvaa oppimista oppimisen kokonaismallin ja elinikäisen oppimisen sukupolvien kautta. Tutkimme, miten jatkuva oppiminen ymmärretään ja miten sen nähdään toteutuvan oppilaitoskontekstin ...
Tunnista tekaistut ravintola-arviot
(Restamark Oy, 2021)
Tekaistut ravintola-arviot ovat yksi digiajan mukanaan tuomista negatiivisista ilmiöistä. Ravintoloitsijan näkökulmasta korostuu tilanteen hallinta.
Theseuksen käyttörajattu kokoelma käyttöön sujuvasti – yksityiskohdissa ja käytänteissä vielä hiomista
(AMKIT-konsortio, 2021)
Theseuksen käyttörajattu opinnäytetyökokoelma avattiin elokuun lopulla. Sitä lähti pilotoimaan yhteensä kahdeksan ammattikorkeakoulua – seuraavaa käyttöönottoaaltoa suunnitellaan tammikuun alkuun. Miten ensimmäinen ...
Tietämättömyyden sumusta uuteen kirjastoon
(AMKIT-konsortio, 2021)
Kevät 2020 oli muutoksen kevät Haaga-Helian Vierumäen toimipisteen kirjastolle, joka joutui muuttamaan yllättäen ja nopealla aikataululla uusiin tiloihin kampuksella tapahtuneiden suurten muutosten vuoksi. Kirjasto on ...
3AMK-kirjastolaiset rakensivat yhteiset asiakaspalvelun periaatteet
(AMKIT-konsortio, 2021)
Laadukas asiakaspalvelu on keskeistä kirjastojen toiminnassa. Tärkeää on myös, että kaikilla asiakaspalvelutyötä tekevillä on yhdenmukainen ymmärrys siitä, mistä elementeistä laadukas asiakaspalvelu ja sitä kautta onnistunut ...
Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta väylänä jatkuvaan oppimiseen
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2021)
Tässä artikkelissa tutkitaan korkeakoulujen TKI-hanketoiminnan potentiaalia työelämän väylänä jatkuvan oppimisen tarjonnan hyödyntämiseen. Tutkimuksessa tunnistetaan ennakoiden haasteita, joita TKI-toiminnan kautta tulevat ...
Tekoäly(tön) ammattikeittiö
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ammattikeittiöt ovat historiansa ajan tasapainoilleet ennustamattoman kysynnän ja ylimitoitetun ruokatuotannon välillä. Keittiöväellä ei edelleenkään ole täsmätietoa, miten paljon asiakkaita (esimerkiksi oppilas-, potilas- ...
Ruokaa turuilta ja toreilta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ollakko kesällä auki vai kiinni, siinäpä kysymys. Ravintola-alan horisontti on ollut hämärän peitossa jo runsaan vuoden. Nyt visiona on hyvä myyntikesä sekä iloiset, liikkuvat, janoiset, nälkäiset ja rokotetut asiakkaat.
Avoin TKI-toiminta ja tietohallinto
(Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, 2021)
Tietohallinnon rooli korkeakouluissakin on mahdollistaa ydintoiminnot ja tukea niiden prosessien toteutumista. Tässä katsauksessa nostetaan esiin muutamia keskeisiä näkökohtia, joita avoimen TKI-toiminnan ja tietohallinnon ...